Jeg ønsker mig...

Lige nu er køkkenet ved at få en make over - det tager lidt længere tid med en gør-det-selv-mand der allerede har kalenderen fyldt med andre ting, men jeg krydser fingre for at det kommer til at ske i nær fremtid...

Vi har vores kbive hængende på en magnet, men det kunne være sjovt at udvide til andre redskaber vi bruger meget; dåseåbner, kartoffelskræller mm. Jeg kunne derfor godt tænke mig denne Magic Wall opslagstavle. Den fås i flere størrelser, materialer og farver

Men den kunne også nemt bruges på kontoret eller i børneværelset. Laminaten gør at den virker knap så metallisk og hård som en metalplade. Og fordelen med denne er at den er magnetisk modsat en metalplade, der har brug for magneter for at hænge noget op på. Måske det kunne blive et alternativ til pigernes metalspænder og andet hårpynt med metal? Jeg begynder at se uanende muligheder i den!

Bemærk det er muligt at købe en lille magnetisk træhylde man kan sætte på pladen. Træet bryder fint den farvede baggrund og giver et spil og liv til pladen, der bare gør den mere spændende.

Update 2015 - Magic Wall fås nu også i træ og terrazzo sten.