Idéer jeg vil huske

Så blev det sidste dag i temaugen med DIY og her på falderebet er der lige et par idéer som jeg vil vise jer og som jeg godt kunne tænke mig at føre ud i livet - en eller anden dag ud i fremtiden.

1. Male bordplade med tavlelak, så man kan tegne på bordet med kridt, skrive menuer ned, tegne dækkeservietter og bordkort. Det er jo en sjov idé, som er god til træborde, der har kendt bedre dage, men som kan klare endnu et par år med en lille opfriskning. Idéen har jeg fra We are that family.

2. Apartment Therapy havde denne sjove lampeskærm, man kan lave af kraftig karton og farvet tape. Det skal da næsten prøves!

3. Jeg kunne godt bruge en holder til... alt muligt på nogle af metalfladerne i køkkenet. Det kunne meget nemt være genbrugsdåser, der får monteret magnet på bagsiden, så den er lige til at sætte på køleskabet eller et af de andre metalskabe. De kunne evt også bruges som en lille potteskjuler til en dusk persille eller purløg. Scraphacker har et hav af idéer, der inspirerer til at lave mere selv.

4. Det er også Scraphacker, der har vist hvordan at ensfarevde rammer i alle mulige former bliver flotte sammen. En tur på loppemarked og køb de grimmeste malerier, tag dem ud og mal rammen. 

5. Skal det grimme skrummel af et klædeskab pimpes? Så prøv at gøre som her. Mal Bøjler og hylder med tøj på uden på skabet. Jeg synes idéen er super sjov og med det hvide og ellers upyntede skab, så giver det et yderst humoristisk indtryk. Idéen kan også overføres til en skænk med service i stuen.

6. Monsters Circus har lavet den fine svævehylde. Super idé til et anderledes endebord/sidebord til sofa eller som vist her som natbord.