En nød fra Kähler

Sidste år fik jeg Kählers Cono lysestager, der alle er inspireret af grankogler. Koglerne er i brune og gråbrune toner og gør sig helt fantastisk i mit hjem. Jeg har brugt dem flittigt både parvis og som et alternativ til en adventskrans.

Nu er serien udvidet med 3 krykker med låg - naturligvis i keramik og de samme nuancer som stagerne. Jeg har forelsket mig i det forvoksede agern. Jeg synes den er meget skulpturel at se på og det gør det ikke dårligt at man kan gemme alt lige fra smykker til slik i den.

Den er designet af Marianne Nielsen, der udover at have designet Cono-serien for Kähler laver en del unika. Se f.eks. den smukke fjer eller blomsterne. De ser meget livagtige ud. Det er altså ikke bare i produkterne til Kähler hu lader sig inspirere af naturen.

Udover Cono har Marianne Nielsen bl.a. designet Avvento- og Primavera-serierne for Kähler samt den helt nye Candelina, hvor de geometriske former og de traditionelle juleornamenter; stjerne, kugle m.fl. har givet inspiration til formen. Inden Kähler har hun arbejdet for Royal Copenhagen, modtaget flere legater, deltaget i et hav af udstillinger. Hendes CV er med andre ord ganske imponerende.

Prisen for Cono agernkrukke fra Kähler, kr. 149,-

PS man kan ikke eje for meget Kähler... Kan man?