Gaveønsker op til 500kr

Der er så mange ting jeg ønsker mig til jul. Over halvdelen af min ønskeseddel består altid af bøger, men der er også mange ting til hjemmet, jeg godt kunne tænke mig lå under juletræet i år.
Derfor jeg har delt mine ønsker op i tre kategorier, under 500kr, 500-1000kr og over 1000kr. Så mine blogindlæg i denne uge kommer til at bestå af, hvad jeg ønsker mig i julegave. Måske du selv kan blive inspireret til noget du kan ønske dig, eller finde ud af hvad du vil give mig :)

Mine ønsker under 500kr

Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bage donuts, men til det skal man bruge en donut bageform. Så sådan en er der på min ønskeseddel. Der er ikke mange steder i Danmark de sælger sådan en bageplade til donuts, så jeg har fundet en på Amazon af mærket Judge med plads til 12 donuts, den koster £13,99

På weekendens FindersKeepers marked på Godsbanen i Århus forelskede jeg mig i den søde illustration Babyelefant med mor fra Løfberg. Jeg har ingen ide om hvor jeg skulle få plads til den, men jeg må bare eje den! Det skal selvfølgelig være den store plakat på 70 x 50 cm til 350kr, men jeg vil også blive glad for den lille i A3 størrelse til 200kr. De kan begge købes i hans webshop.

Den har før været nævnt her på bloggen, men jeg ønsker mig stadig en bagesten, så jeg kan lave brød med lækker sprød skorpe og pizza med den helt rigtige bund. En bagesten på 38 x 33 cm kan købes hos Bahne til 249,95kr og det er endda inkl. en træspade til at lægge pizzen på stenen uden man brænder fingrene.

Jeg drikker en del grøn the og det må ikke laves med kogende vand, da det kan gøre smagen bitter. Så en elkedel hvor man kan indstille temperaturen vil være et hit. Lige for tiden har Imerco tilbud på model 6499 fra OBH Nordica til 399,95kr. Det smarte ved denne elkedel er, at den er ledningsfri, har variabel temperaturindstilling og så har den holde-varm funktion.

To ting jeg holder meget af er kager og Lille My fra Mumitroldene. Så når de to ting bliver kombineret er jeg helt solgt. Så på min ønskeseddel er også den fine kage-krukke fra Arabia i porcelæn med motiv af Lille My som spiser kager. Krukken koster 362kr og kan købes hos Scandinavian Design Center.