Heart Shelf fra Bride&Wolfe

Jeg har tidligere skrevet om den fine amagerhylde, myshelf, fra danske dims. Så det er ikke underligt jeg også er faldet for den fine Heart Shelf fra australske Bride&Wolfe.

Denne hylde har ikke den klassiske amagerhylde form, men er formet som et hjerte.
Heart Shelf er lavet i helt tyndt stål, som er blevet pulverlakeret. Der er seks dæmpede pastelfarver at vælge mellem - gul, mint, blå, persimmon orange, lyserød og hvid.

Ideen til hylden fik Miranda Moreira, som er ejer og designer i Bride&Wolfe, fra en hjerteformet kageform, hun købte i Paris, mens hun var kok for Gerard Depardieu. Formen hængte hun på væggen som dekoration og opbevaring, og den har været oppe at hænge, uanset hvor hun har boet, siden hun købte den. Så det var meget nærliggende for hende at lave en hjerteformet hylde.

Amagerhylden har tre hylder og hænges på væggen med et bomuldsreb, som er håndfarvet i en nuance tæt på selve hyldens.
Jeg er helt vild med detaljen med det lille hjerte, som stikker op på bagsiden af den øverste hylde.

Heart Shelf amagerhylden vil være perfekt på børneværelset, men kan også sagtens hænge i stuen til at fremhæve ens favorit småting, på kontoret eller på badeværelset til smukke parfumeflasker.
Hjertehylden er 50,6 cm høj, 50,9 cm bred og 8 cm dyb. Prisen er AU$ 290 uanset farven. De kan alle købes på Bride&Wolfes hjemmeside her.