Gourmet julekalendere 2014

Julekalendere er ikke kun noget for børn. Der er kommet rigtig mange luksus chokoladekalendere til voksne (og børn) på markedet. De bedst kendte er nok chokoladejulekalenderene Summerbird (priser fra 198kr) og Simply Chocolate med 30 låger, så nogle dage får man to stykker chokolade (til omkring 229kr) og så lakridskalenderen fra Johan Bülow (til 250kr)

Der er en hel del andre lækre gourmet julekalendere på markedet, og her har I et lille udvalg af hvad der er på markedet til julen 2014, som ikke indeholder chokolade.

Ingen af de omtalte julekalendre kan købes her på siden!!!

Julekalendere med te:
Simply Tea har en julekalender med 25 forskellige gourmet teer. Hver dag får man en lille pose med 2 gram te. Det kan være hvid, grøn, oolong eller en helt anden te-type man måske ikke har prøvet endnu. Ved hver te får en en lille vejledning til hvordan teen skal brygges, for det er jo også forskelligt fra te til te. Te-julekalenderen koster 499kr og kan købes her.

Teacup har også lavet en julekalender. Her får man 24 små pakker med forskellige teer, så man får prøvet en masse forskellige i løbet af december. Denne te-kalender findes i to udgaver - en lille hvor hver pakke indeholder ca. 20 gram te til 249 kr og en stor hvor man får omkring 50 gram te om dagen til 429kr.

Frederiksdal tehandel har også en julekalender med 24 forskellige teer. Her får du 50 gram af hver. Teerne er dog ikke pakket ind, så man kan selv bestemme om man vil pakker poserne, så modtageren af tejulekalenderen ikke ved hvad de får hvornår, eller om man bare vil klæbe de medføgende 24 røde hjerteklistermærker med numrene 1-24 på posen. Denne tekalender koster 438,50.

A.C Perchs Thehandel har i år også lavet en julekalender. De skriver ikke hvad der gemmer sig bag lågerne, udover at det er små eksklusive overraskelser, hvor hver pakke indeholder nok til to personer. Der bliver kun lavet 500 af Perchs julekalender, så man skal nok skynde sig hvis man vil have fat i en af dem. De udkommer egentlig først d. 14. november, men kan forudbestilles allerede nu på deres hjemmeside. Prisen for en julekalender fra A.C. Perchs Thehandel koster 369kr.

Julekalendere med kaffe:
Er man mere til kaffe kan man selvfølgelig også få en julekalender med det. Hvad med 24 pakker med 24 unikke kaffer fra Farm Mountain? Hver pakke giver 1l færdigbrygget kaffe, men man skal lige køre det gennem en kværn først, for pakkerne indeholder kun hele bønner. Sådan en kaffejulekalender koster 495kr.

Julekalendere med alkohol:
Skal det være endnu stærkere kan man selvfølgelig også få julekalendere hvor indholdet er alkohol.

Refsvindinge har en julekalender med 24 forskellige specialøl. Prisen for denne øljulekalender er 375kr.

Voldby Købmandsgaard har en julekalender som koster 75kr, men det er egentlig bare en kasse så man helt selv kan udvælge 24 øl fra deres sortiment som skal i julekalenderen. Man bestemmer således også hvad den samlede pris for øljulekalenderen fra Voldby Købmandsgaard bliver.

Der er selvfølgelig også julekalendere med whiskey og rom. Hos whiskey.dk har de flere forskellige udgaver, om man er til wiskey med røget smag eller går efter luksus udgaven. Hver kalender indholder 24 små flasker med 2cl whiskey eller rom, og man kan hver dag gå ind på deres hjemmeside og læse mere om den whiskey man fik i sin kalender. Priserne ligger fra 499kr og de kan købes her.

Julekalendere med slik:
En slik-kalender behøver ikke være en chokoladekalender!
Jeg kender flere som vil elske at få en julekalender med lakridspiber, og Skipper's Pibes kan selvfølgelig også fås som julekalender. Den indeholder en blanding af de klassiske og de nye salte lakridspiber, og den 24. får man en helt speciel pibe. Prisen er 125kr for en lakridspibe kalender.
Update 24/11 2014 - Det ser ud til Lakridspibe kalenderen er udsolgt hos Nemli.com. Piberne laves af Cloetta, så måske de kan hjælpe dig med at finde en anden forhandler. Lakridspibe kalenderen kan IKKE købes hos LivingSweetLiving!!!!

Karamelkompagniet har også lavet en julekalender med forskelligt slik, lige fra karameller, bolcher, dragée og en masse andet lækkert. Der er 240 gram ialt, hvilket giver nok til to personer pr. dag, men så er det lige om man ikke har mest lyst til at spise det hele selv. Karamelkompaniets julekalender koster 199 kr.

Julekalendere med delikatesser:
Hos La France har de sammensat en julekalender med 24 forskellige franske delikatesser. Det hele er pakket fint ind i 24 pakker og koster 899kr - 800kr hvis man abonnerer på magasinet La France. Køb den fraske delikatesse kalender her.

En anden delikatesse-julekalender kommer fra Pakkekalender.dk, hvor de har fundet ting som fransk syltetøj og Go Nuts nøddemix til en super lækker julekalender. Prisen er 599kr og den kan findes her.

Vil man gerne have en julekalender med forskelligt slik, har Pakkekalender.dk også samlet sådan en, med lækkerier som brændte mandler, kandis og sød lakrids. Denne slikkalender koster også 599kr.