Gæsteblogger: Louise Vorre

For et par uger siden var jeg gæste-blogger på bloggen BYLouiseVorre, hvor jeg lavede et DIY indlæg om at sy et tubetørklæde.
Louise har også lavet nogle rigtig fine grafiske plakater i et meget begrænset oplag, som er til salg i min webshop her.
Nu er det så ved at være Louises tur til at lave et DIY indlæg på min blog. Som I nok ved er jeg på ferie i denne uge (derfor får I 10% rabat i webshoppen!), så jeg har overladt DIY Fredag'en til Louise. Men først synes jeg lige I skulle have en intro til hvem Louise er.

Louise har som sagt sin egen blog, hvor hun skriver om sit liv og familie. Hun bor i Viborg med sin kæreste og søn på 5 år. Selv er hun, ligesom jeg, 33 år.
Til dagligt arbejder Louise som webmaster i et IT firma. Hun er en kreativ person, hvilket jo kan ses i hendes plakater, men det er tit hun lægger ting hun selv har kreeret på sin blog. Som de fleste andre vil Louise gerne have ting i sit hjem, man ikke ser alle andre steder, så hun kan vise sin personlighed i boligindretningen. Derfor er det jo helt naturligt at hun får lov at lave et DIY indlæg til min blog.
Louise er ret ny ud i blogger-verdenen og har kun været igang siden september. Men jeg synes hun gør det rigtig godt, og jeg håber I vil tage godt imod hende som gæsteblogger her hos LivingSweetLiving.
Kig med imorgen og se hvad Louise laver af DIY projekter!