Gæsteblog fra Vin & Grin om Nemme værtindegaver

Selvom jeg er taget på ferie, skal I stadig have blogindlæg. Jeg har derfor fået Sophie fra bloggen og webshoppen Vin & Grin til at lave et indlæg til jer, og så får I endda også rabat på hende side.

 

Nemme værtindegaver der huskes

Kære LivingSweetLiving læsere! 

Jeg hedder Sophie Thomsen, og jeg har været så heldig at få lov til at lave et lille gæsteindlæg her på bloggen. Jeg driver til daglig en uhøjtidelig blog om vin, Vin & Grin, og en dertilhørende webshop. Derfor vil dette indlæg handle om at pifte den traditionelle værtindegave – nemlig vinflasken – lidt op, uden at det koster dig en bondegård. 

For ender du, ligesom så mange af os, også ofte med en standard flaske rødvin under armen, når du skal til middag hos venner eller familie? Så får du her et par helt enkle og nemme tips til, hvordan du gør værtindegaven bare lidt mere spændende og mindeværdig for modtageren. Det hele handler i bund og grund om at kende sit publikum. Hvis du f.eks. ved, at du skal besøge nogen, der er vilde med et godt glas vin, så er der rigtig mange småting, du kan gøre for at pifte din standard vinflaske-gave op. Min webshop og blog henvender sig til alle der elsker vin, så produkterne, der er beskrevet i det her indlæg, kan du selvfølgelig finde i min lille online butik. Selve idéerne kan dog genbruges med rigtig mange forskellige ting.

Lav kreative til- og fra- kort i kork

Gem en gammel korkprop og skær den over på langs eller på tværs med en skarp kniv. Find derefter en sort tusch eller lignende at skrive med. Skriv så en personlig hilsen, navnet på modtageren, eller måske noget om anledningen vinen gives til. Hvis du kommer med en rigtig god flaske vin, så skriv f.eks. ”Julen 2015”, ”40 års fødselsdag” eller lignende på kork-kortet, så modtageren kan huske, hvornår de fik den, for måske har de den liggende et år eller mere før de åbner den. Se billederne for lidt inspiration og vær selv kreativ.

Materialer Vingave

Pynt Vin Med Korkpropper

(Pssst, du kan se andre kreative ting lavet af kork på instagram under #kreativmedkork og #vinoggrin).   

Tilsæt en lille vinplakat 

Hvis du skal besøge nogen, der godt kan lide vin, så vil de højst sandsynligt også kunne lide vinplakater. I shoppen har jeg en vinplakat med citatet ”Conserve Water, Drink Wine”. Det kan de fleste godt nikke til, men for vinelskere er plakaten især sjov fordi ordet Wine er udgjort af navnene på alle de mest udbredte druer i verden. Derfor kan man faktisk hygge sig med at sidde og nærstudere plakaten (…og øve sig på druenavne, hvis man altså er til den slags!). 

Drink Wine Plakat

De omtalte plakater er i A4 format og fås i 4 farver (rødbrun, lyseblå, støvet grøn og lysegrå), så de kan ramme plet hos både mænd og kvinder afhængig af smag og behag. Det bedste ved plakater i netop A4 størrelse er næsten, at det er virkelig nemt at finde alverdens forskellige rammer i den helt rigtige størrelse og til en rigtig god pris. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af en plakat-gave, så kan du f.eks. finde en billig ramme i IKEA eller en genbrugsforretning, sætte plakaten deri, og så skrive en lille personlig hilsen på bagsiden af rammen. Så vil modtageren altid kunne se på rammen og tænke på den lille hilsen, der står bagpå.  

Den lidt finere gave

Må det gerne koste lidt mere, så gå til vinmanden og køb en flot flaske god rosé eller hvidvin og giv så vinflasken sammen med en fin lille vinkøler, som kan holde den dejligt kølig på bordet. Pak det nemt og kreativt ind ved at bruge lidt cellofan og en håndfuld gamle vinpropper som festligt pynt – så ligner din gave hurtigt en million!

Finere Vingave

Gør det nemt for dig selv!

Den nemmeste måde at komme omkring sine gaver og værtindegaver på, er ved altid at have et lille lager liggende, så man ikke skal løbe stresset rundt i sit lokale supermarked, hver fredag for at finde en flaske vin og en plade chokolade, der lige passer med budgettet... Så gem altid nogle korkpropper, så du hurtigt kan lave gratis kork-kort eller har nogle klar til festlig pynt. Hav også altid et par ekstra flasker vin liggende derhjemme, som kan bruges til gaver. Og sidst men ikke mindst, hvis du køber nogle små ekstra ting ind til at pifte dine gaver op, så overvej at købe et par stykker af gangen – den samme lille ekstrating kan nemlig sagtens genbruges blandt familie og venner, og så sparer du både på fragt og tid.

Jeg takker selvfølgelig med lidt rabat!

Som tak fordi jeg måtte lave et gæsteindlæg her hos LivingSweetLiving, giver Vin & Grin Shoppen desuden 10% rabat til alle læserne. Brug rabatkoden LIVINGSWEET, så trækkes der automatisk 10% fra din ordre! 

 

Forhåbentlig ses vi en anden god gang derude på nettet et sted!

 

Med vinlig hilsen,

Sophie
Indehaver af Vin & Grin