Sharp Act knivsliber

Flere af mine køkkenknive er begyndt at være en smule døve. Det der med strygestål, har jeg aldrig rigtig lært (har altid overladt det til min far, som er kok), så jeg er kommet frem til, jeg vist må have fat i en knivsliber. Det er for dyrt at købe nye knive, også selvom de bare er fra IKEA.

Jeg kunne ret godt tænke mig knivsliberen Sharp Act fra Fred and Friend. Den er formet som tryllekunstner tricket med den oversavede dame. Så sliberen er en æske, hvorfra der stikker et lille hoved, hænder og fødder. Kniven føres gennem rillen i æsken, så den bliver slebet af den keramiske flade inde i æsken, imens man udlever sine drømme om at være tryllekunstner.
TADA!

Prisen for Sharp Act knivsliberen er $12 og den kan bestilles hos Fred and Friends her.

Hvor god den er, ved jeg ikke, men jeg synes, den er et fint, morsomt indslag i køkkenet, som helt sikkert vil få mig til at huske at slibe mine knive.

Den sjove knivsliber måler 20x5,5x6,3 cm