Formland efterår 2016

Så er det ved at være tid til endnu en Formland messe.
Skulle det ikke lige sige dig noget, så er det en branchemesse for interiør og design, som foregår i Messecenter Herning to gange om året.

Det kan godt være, at det lige nu er solskin og vejr til udendørsaktiviteter, men messen i august byder altid på masser af juleting, tykker plaider og andet til indendørshygge. Så man går rundt i korte ærmer og sandaler og køber varer i mørke farver, varme tæpper og de ting, man kan forestille sig, vil blive årets julegave-ide. Det er altså lidt mærkeligt!

Desværre ser det ud til, at Formland har droppet deres Nordic Buzz område for små, nye designere.
Det er jeg personligt ret ked af. Det var jo der, jeg stødte på bl.a. Grand Stories Design

Så det bliver vist hovedsageligt de store brands, jeg kommer til at kigge på denne gang.
Der er heldigvis kommet flere af dem tilbage på messen denne gang.

 

Her er nogle af de brands og produkter, jeg glæder mig til at se i virkeligheden og ikke bare i et katalog.
Det kan være nogle af dem kommer i sortiment hos LSL i løbet af efteråret.

Pure Culture har altid en fin stor stand på Formland, hvor jeg hver eneste gang bliver meget inspireret. Udenpå deres katalog står der også "If you don't like your style - change it!", hvilket jeg synes er meget inspirerende.
Nogle af de varer, som jeg glæder mig til at kigge nærmere på fra Pure Culture, er deres fine opslagstavle Polka Pinboard. Det er en metalplade med huller, som hænges op med læderstropper.
De har også nogle puder i farvet, langhåret fårepels og gedeskind, som jeg tror, vi kommer til at se mere til i løbet af efteråret.
Og så er der deres Honey, Vicky og Verdi vaser i rusten/irret metal.
På sidste messe forelskede jeg mig i deres 3D vaser, men jeg er bare bange for, at de fine blomster vil gå i stykker, når jeg sender dem afsted til kunderne, så de kommer vist ikke i sortiment hos mig... desværre.

Irrede Vaser Pure Culture

 

På forårets Formland messe var jeg lige ved at købe produkter fra A.U. Maison hjem til shoppen, men kom fra det igen. Måske jeg får taget mig sammen og købt nogle af deres fine ting til efteråret.
Selv deres katalog-forside er jeg forelsket i, med det smukke maleri af blomster i lidt dystre farvenuancer, som også går igen på bl.a. puder.
Jeg har jo stor succes med stof-vasketøjskurvene fra House Doctor, så måske A.U. Maison vasketøjskurvene også kan gøre sig godt hos LSL. De er 40cm høje og har en diameter på 35cm, og så har de lange, praktiske håndtag i læder.
Lædertæpperne fra A.U. Maison er også vildt flotte. De bliver vævet af læderstrimler, så de ligner umiddelbart almindelige vævede tæpper bare med et twist.
Noget de er gode til er puder, så det kan være jeg skal sørge for at få nogle af dem hjem. Så er det bare, om jeg kan bestemme mig for, hvilke det skal være, hvilket helt sikkert bliver svært, for hold op de har mange fine! Og det samme gælder for plaider.

Puder Au Maison

 

Nu vi er ved puder, så kan jeg ret godt lide Pernille Folcarellis puder med hendes fine print af blade og fjer i dæmpede farver.
Plakaterne og postkortene med samme motiver er nu heller ikke helt ved siden af.

Pernille Folcarelli Fjer Puder

 

Et andet brand, jeg var lige ved at tage i sortiment på forårets Formland, er Cozy Room.
De lavet ting, man ikke ser lignende hos mange andre brands, og så er deres priser på et leje, hvor de fleste kan være med.
Deres mest kende produkt er nok deres lanterner med hulmønstre, som jeg også har skrevet om flere gange her på bloggen. De kommer også i mindre udgaver som lysestager, så man kan få glæde af dem indendøre. Især de små runde og de kugleformede er lige min smag.
De laver også nogle store krukker, som jeg er meget forelsket i. Desværre er store krukker ikke det mest praktiske at sende med posten, så det er nok ikke noget, jeg får hjem til shoppen foreløbig, men derfor kan jeg da godt synes, de er smukke.
De laver også nogle ret lækre, ensfarvede vattæpper i bomuld.

Cozy Room Krukker

 

Jeg er ret glad for, at Madam Stoltz igen er tilbage på Formland, for de laver altså nogle fine ting.
Jeg glæder mig til at se deres mange forskellige hænge-krukker og -vaser.
Deres nubrede lysestager har også fanget mig, måske mest fordi de har valgt at style dem sammen med et pindsvin i kataloget.
Så har de også nogle sjove spyd til lys, så man kan sætte dem i en flaske og bruge den som lysestage. Dem skal jeg ihvertfald se nærmere på.
De har også plaider, puder og gulvtæpper, der kunne være interessante at få i sortiment til efteråret.

Keramik Haengevaser Madam Stoltz

 

Derudover skal jeg lige kigge forbi Tile Junkie og se deres nyheder, Incado har vist også fået flere plakater i sortiment som jeg godt kunne tænke mig og så er der også Livink og dims jeg lige skal forbi.