Farverige plakater fra Damgaards Studio - som kan vindes

Vil du gerne vinde de fire retro plakater fra Damsgaard Studio i A4 størrelse, kan du deltage i konkurrencen på LivingSweetLivings Facebook side.

Det har på det sidste stået lidt stille, med at få skrevet om plakatkunstnere.
Men jeg er blevet gjort opmærksom på de farverige grafiske plakater i retrostil fra Damsgaard Studio, så dem vil jeg da lige dele med jer.

Lige nu er der fire forskellige motiver i serien - Ipod, Ipad, Gameboy og Pladespiller. Men det er planen, at der skal komme otte forskellige designs i alt.
Motiverne er meget minimalistiske, da tingene ikke har nogen kontrustreg, det er kun overfladen man ser. Så på Ipad'en er det start-knappen og skærmfladen, på Ipod'en er det hjulet og skærmen, på grammofon afspilleren selve pladen, armen og et par knapper, og på Gameboy'en er det to runde knapper, to tynde aflange knapper, den krydsformede knap og skærmen der ses.
Så dekorationen er virkelig holdt på et minimum, hvilket jeg synes, gør plakaterne endnu mere spændende at kigge på.

Plakaterne er holdt i klare farver. På hver plakat har baggrunden én farve og motivet en anden - intet andet.
De to farver er enten lysegul og blå eller pastelgrøn og rød.
Gameboy plakaten er gul baggrund med blåt motiv.
Pladespilleren er med pastelgrøn baggrund og rødt motiv.
Ipad plakaten har blå baggrund og gult motiv.
Ipod'en er med rød baggrund og pastelgrønt motiv.

Plakaterne skiller sig ud fra det meste, som er på markedet for øjeblikket, ved at være så farverige og iøjnefaldende. Men de minimalistiske motiver gør dem enkle og rolige i udtrykket.
Så er du ved at være træt af, at alt skal være sort, hvid og grå, kunne de smarte grafiske plakater fra Damsgaard Studio måske være noget for dig.

De grafiske plakater kommer i A4 på 300 grams mat papir til 149,- og A3 på 130 grams mat papir til 199,- Eller som et sæt A6 postkort med alle fire motiver til 30,-

Christina Damsgaard, som står bag Damsgaard Studio, er grafiker og illustrator. Hun laver mange håndtegnede illustrationer, som bestilles af private til eks. bryllupper, studentergaver, konfirmationer mm. Hendes tegninger har en lidt naivistisk stil, hvor personerne har kuglerunde hoveder og store øjne. Hun har også lavet stjernetegnsplakater i denne stil.

Skulle du have lyst til at få fingre i nogle af Damgaard Studios håndtegnede illustrationer kan de købes på hendes webshop her.

Husk at deltage i konkurrencen om de fire plakater fra Damsgaard Studio på LivingSweetLivings Facebook side her.