Bøger med hemmelige rum

Jeg har en relativ stor bogsamling og den øges med flere hvert år. I mange år har jeg ønsket mig at få et ar hemmelige bøger. Jo ikke sådan forstået at bøgerne er hemmelige, men at man kan gemme ting i dem. Sådan på bedste spionvis. Jeg har ikke kunne nænne og/eller gideet klippe-klistre arbejdet med at gøre det selv. 

Men i år kan jeg sætte kryds ud for indkøb af bog med hemmeligt rum!

Bolia har flere varianter, både i form af titler og størrelser, som er perfekte til et lille gemmested, også selv om du ikke er spion.

Hos os kunne det blive der jeg lagde særlige billeder af mine børn, eller tegninger fra dem. Eller måske jeg kunne finde på at bruge bogen i "tampen brænder" - kan dog kun gøres én gang. Eller måske jeg køber en bog og bruger den som inspakning til en lille særlig ting. Når modtager pakken gaven op tror de at de har modtaget en bog... Jeg ser uanede mængder af muligheder i bøgerne.

Titlerne er Snows of Kilimanjaro (tjek Bolias projekt Kids of Kilimanjaro - Bolias direktør er passioneret bjergbestiger og lagde i sin tid ud med at bestige Kilimanjaro), War and Peace og Moby Dick.

Bøgerne kan kun købes i butikkerne.

Pris fra kr. 199,-