Strik til hjemmet fra Tante Grøn

I sidste weekend var jeg, lige som en hel masse andre kvinder, i Fredericia til messen Kreative dage. Der var alt lige fra pileflet til porcelænsmaling, både ting man selv kan lave og folk som solgte ting de havde lavet. Jeg var glad for de fleste boder ikke tog dankort for ellers var kontoen blevet tømt til fordel for patchworkstof, garn, ting til hjemmelavet sæbe og smykkefremstilling. Der kom da også både stof og garn med hjem og jeg fik tips til quiltningen af mit patchwork tæppe jeg har skrevet om tidligere.
En af de stande jeg faldt for var Tante Grøn, der har til huse i Odense. De havde lavet nogle super fine strikkede puder, som passer perfekt ind i tidens trend med striber og trekanter. De er alle strikket i en lækker peruviansk uld. Man kan finde de forskellige pudemodeller her. Man køber simpelthen et kit som indeholder garn og opskrift, så det er lige til at gå i gang når man får det ind ad døren.
Derudover har de også opskrifter på strikkede og hæklede plaider, som er lidt mormor-agtige på den cool måde. De forskellige tæpper kan findes her.
En anden ting jeg faldt for hos Tante Grøn, var deres hæklede lampeskærme. Jeg har længe kigget efter opskrifter på strikkede og hæklede lamper, og så fandt jeg tre forskellige modeller på messen. De er alle hæklet i bomuldsgarn og trukket over en Jära lampeskærm fra Ikea. Mønstrene til lamperskærmene kan købes samlet til 216kr eller enkeltvis fra 69kr, priserne er for opskrifter ink. garn.
Alle garnerne kommer i et væld af farver, så man kan sagtens finde noget som passer ind i sin personlige indretning. Det hele er til salg via Tante Grøns webshop.
Så kom der lige endnu et par projekter på min DIY-liste for vinteren!