Blogsamarbejde med Louise Vorre

For et par uger siden købte Louise Vorre nogle Nur bakker i min webshop. Det blev starten på et blogsamarbejde. Louise blogger nemlig på byLouiseVorre om bolig og livsstil, og vi fandt frem til en måde, så vi kan lave gæsteblog-indlæg hos hinanden.
Jeg har idag lagt ud med et DIY indlæg på hendes blog, med en guide til hvordan du syr et tubetørklæde med to sider. I kan finde det her. Jeg synes det er skønt at have fået mulighed for at brede mig lidt ud over mit normale område om bolig og indretning.
Louise har lovet at lave et DIY indlæg til min blog, som vil komme på siden til december; det bliver nok noget med julepynt.
Jeg lover at der kommer mere om Louise og vores samarbejde her på bloggen. Faktisk sætter vi en lille konkurrence igang inden for de nærmeste dage.