Blødt udsalg

Jeg kan godt lide bløde ting som tæpper, dyner og puder. Derfor er denne blogpost om nogle af de lækre bløde ting til boligen, der er på udsalg.
Igen har jeg været rundt om på nettet og kigge, hvad der er på udsalg i de mange forskellige webshops.

Jeg starter ud med noget, som man ikke skal pakke sig ind i eller hygge med, men det er lavet af stof. De fine dækkeservitter fra Cozy Living er lavet af 100% økologisk bomuld, så jeg synes godt, de må komme med i kategorien af blødt udsalg.
Der er mange forskellige motiver med dyr, så det er lige noget for mig. Jeg har jo en svaghed for isbjørne, så den med isbjørne-mor og unge er min personlige favorit, men alle dækkerservietterne med dyr er velkomne på mit spisebord.
For tiden er de sat ned til 34,30 stykket mod 49,- normalt. Køb dem her.

Zebra Daekkeserviet

Det er altid rart at komme ud fra badet, og der så er et lækkert blødt håndklæde at tørre sig med. Det må selvfølgelig også gerne være pænt, og det synes jeg, Nimikko badehåndklædet fra Marimekko er. Det, jeg har fundet på udsalg, er med striber i rød og mørk lilla, og håndklædet måler 75 x 150 cm og er lavet af 100% bomuld. Det er sådan et håndklæde, man godt kan have med i svømmehallen eller i fitnesscenteret, for man kan let kende det.
Prisen for Marimekko håndklædet med de røde striber koster på udsalg 159,50 mod normalt 319,- Det kan købes her.

Marimekko Haandklaede

Jeg har før nævnt, hvor glad jeg er for sengetøj i bomuldssatin, og det er lige, hvad sengetøjet, Hjerter, fra Mette Ditmer er vævet af. Mønsteret på sengetøjet er små hjerter helt tæt sammen på rækker, hvor nogle få af dem er gennemfarvede, mens resten kun er konturstreg. Det er altså et meget neutralt mønster med de grå hjerter på den hvide baggrund, og mønsteret er ikke over hele betrækket kun i en bred bane midt over. Dynebetrækket lukkes i bunden med lynlås, så dynen falder ikke ud.
Mette Ditmer sengetøjet har fået en easy care behandling, så det ikke krøller efter vask, og det er Øko-Tex mærket.
Sengetøjet til en almindelig voksendyne og pude koster 299,- på udsalg og ikke 599,95, som er normalprisen. Hjerter sengetøjet kan købes her.

Mette Ditmer Hjerter Sengetoej

Har man lyst til at dække sit sengetøj til, når det ikke er i brug, kan det let gøres med et sengetæppe. Sengetæpperne har fundet vej tilbage til de danske soveværelser indenfor de sidste år, og der findes også mange rigtigt fine på markedet.
Jeg er faldet over Plain fra IDEmøbler. Som navnet antyder er det helt enkelt. Sengetæppet er ensfarvet i en blågrøn nuance og vævet i bomuld på en måde, så det får et lidt stribet udtryk.
Sengetæppet måler 260 x 260 cm og passer dermed til en dobbeltseng. Udsalgsprisen er 499,- og man sparer 150,- Det kan købes i IDEmøbler butikkerne og på deres hjemmeside her.

Plain Sengetaeppe

By Nord var nogen af de første på markedet med puder med fotoprint. Det er naturmotiver, og ofte er det close up billeder. Der er en helt speciel rolig stemning over de billeder, der bruges, som passer perfekt ind i den nordiske trend. By Nord puderne fås i mange størrelser, hvor de små tit er med motiver af dyrebørn. Materialerne, puderne sys i, varierer også fra almindelig glat bomuld til rå hør eller velour.
Mange af By Nord produkterne er på udsalg hos Design me, både fotopuderne, puder i strik, håndklæder, plaider og hudpleje.
Jeg er ret vild med 30x30 cm puden med en søpapegøje, som er en af de mere farverige By Nord puder . Den koster 249,- og er sat ned med 50,- Jeg er nu også vild med 60x60 cm puden med close-up af et dådyr, som på udsalg er nedsat med 100,- til 599,-

By Nord Close Up Deer