Besøg på Northmodern messen

Starten på året er altid ensbetydende med messer.

Lige nu kører Northmordern messen i Bella Center, og jeg skal forbi og se de mange lækkerier imorgen.

Her er et lille udpluk af de brands, jeg glæder mig til at kigge lidt nærmere på.

Studio Berlinord fra København er et lille designfirma, som har stor fokus på lokalt håndværk og unikke produkter.
Jeg er ret vild med deres Flying Cups, som er gamle kopper fundet på loppemarkeder rundt om i Europa. De er så blevet upcyclet ved at have fået sat en vinglas-stilk og -fod under. Fordi kopperne kommer fra genbrug, bliver det svært at finde to, som er ens. De kan bruges både til varme drikke som te og kaffe, eller til at servere vin og drinks i.

Berlinord Vinkopper

 

Keramiker Alikka fra København, som har lavet stel og service i porcelæn med dryp og løb af glasur som kombineret med den utraditionelle form på fade og tallerkner, har fanget min opmærksomhed. Det ser både tilfældigt og meget koordineret ud, og giver hendes stel et meget unikt udtryk.

Alikka Tallerkner Fad

Svenske Malin Signahl laver nogle meget smukke akvarel tegninger af sommerfugle i A3 plakatstørrelse. Der er noget Rorschach test over nogle af sommerfuglene, mens andre er helt florlette i deres udtryk.

Malin Signahl Lyseroed Sommerfugl

Keramiker Sarah Oakman holder til i Nexø på Bornholm, hvor hun laver smukt keramik under navnet Oh Oak.
Jeg synes, hendes lysestager, som ligner at de er lavet af porøst sten i pastelfarver, er både smukke og meget specielle. Men også hendes kopper og lysestager i pastelfarver med løbende hvid glasur henover, er lige min smag.

Ohoak Melt Lysestager

 

Jeg skal også en tur forbi Paradisco Productions og se, hvilke nyheder hun har med. Måske det er ved at være på tide, at jeg får nogle af de fine plakater i sortiment i webshoppen?!

Paradisco Productions Organism

 

Jeg lover, at jeg nok skal smide nogle billeder på Instagram fra messen.