Grand Stories Design

Da jeg i sidste måned var på Formland messen, var jeg forbi Grand Stories Design standen og blev øjeblikkelig ret vild med hendes fine papirvarer.

Et udvalg af Grand Stories Designs fine kort og blokke kan købes hos LivingSweetLiving her.

Bag Grand Stories Design er Pernille Petersen, som er grafisk designer. Hun laver små notesblokke, til/fra kort, plakater og kort med fine grafiske motiver.
Navnet Grand Stories Design kommer af at Pernille "har en passion for storslåede historier og elsker at forsvinde ind i fantastiske verdener gennem bl.a. film, bøger eller godt design". Og dette kommer også tydeligt til udtryk i hendes fine ting, som man nemt kan lave en lille historie ud fra - især til de papirklips-lignende kort med eventyr motiver.

Jeg har jo en svaghed for blokke og små notesbøger, så jeg var klar til at købe en af hver af hendes praktiske blokke.
Kan lige forestille mig dem ligge her på mit skrivebord, til at skrive alle de ting ned, som jeg har det med at glemme. Både to-do lister, noter og generelle skriblerier. Og så har de fleste af notesblokkene sarte pastelfarver, som jo er meget populært denne sæson.
Blokkene måler 8x12 cm, har 60 ark og koster 35,- stykket.

Hendes fine A6 dobbeltkort er både praktiske - lige til at skrive en hilsen på og lægge ved en gave, men også flotte - flere af dem ville man gerne hænge op som pynt på væggen efterfølgende, eks. kortet med teksten "I think I've fallen for you" og et efterårsblad nedenunder, eller kortet med teksten "Thinking of you.." og en tegning af en skrivemaskine under.
Kortene skiller sig ud fra de fleste andre fødselsdagskort, og der er både deciderede fødselsdagskort med teksten "Happy Birthday" og forskellige motiver eks. striber, balloner eller prikker, men også andre kort, som kan bruges til andet end bare fødselsdag eks. takkekort og til en kærlig hilsen (såsom "fallen for you").
Det medfølger kuvert til kortene, som koster 29,- stykket.

Hun har også lavet A5 kort med de før omtalte papirklips-lignende motiver, som da også er inspireret af H.C. Andersens eventyr. Der er med Isdronningen, Den tapre tinsoldat og Nattergalen.
De har sort print på en hvid baggrund.
Disse kort koster 25,- stykket eller 60,- for en pakke med alle tre. De kan findes til salg på Garnd stories Designs webshop.

Se udvalget af Grand Stories Design hos LivingSweetLiving her.

Er du blevet vild med hendes stil, laver hun også bestillings-opgaver. Så har du en opgave, du tænker, hun ville kunne løse, kan du kontakte hende. Find mere info her.