Bekko - Webshop med lamper

Kender du bekko.dk? Det er en ret ny webshop med lamper, som har et fint udvalg af både pendler, bordlamper, udendørslamper, natlamper og mange andre lamper samt pærer, lampeophæng og alt hvad man ellers skal bruge til at få sin lampe pænt op at hænge.

Jeg forelskede mig ret hurtigt i lamperne fra det danske brand VITA, de har nemlig den fordel, at man ikke kan se pæren inde i lampen, og jeg er lidt pivet, når det kommer til at blive blændet af lamper. Og da vi et stykke tid har ville skifte vores loftslamper i stuen ud, var det jo oplagt at vælge en VITA lampe hos Bekko.

Hvis man ikke er til saml-selv lamper med skjult pære, er der også en masse andre brands og udformninger at vælge mellem hos Bekko.
Jeg har tidligere på bloggen skrevet om lampen Bobby formet som en svupper, den kan fås hos Bekko her.
Jeg har sørme også skrevet om en anden lampe, som kan købes hos Bekko. Det er Pernille pendlen fra House Doctor, som jeg skrev om sidste sommer i dette indlæg.
Lamperne fra Gejst har vi også skrevet om på bloggen her. De er også til salg hos Bekko.
Så det viser vist, at Bekkos udvalg lige er efter min smag!

Jeg endte med at vælge en Disca pendel, og da jeg havde bestilt lampen, blev den leveret dagen efter. Hurtig service!

Så kom det spændende med at få samlet lampen. De har lagt en lille video på siden, hvilket gjorde det en hel del nemmere at få overblik over, hvordan lampen skulle samles - selvom der nu også var en fin vejledning på papir med i kassen.
Det skulle tage 20 minutter at samle en Disca lampe, men for mig tog det altså lidt over 30 minutter. De har nok ikke i deres tidsberegning taget med, at man skal vaske lampens dele først, men kun taget tiden for selve det at samle lampen.
Jeg havde lidt ømme tommelfingre af at presse plast-siderne fast, men det var på ingen måder besværligt at sætte lampen sammen. Dejligt - for jeg er normalt ret klodset, når det gælder sådan noget.

Så havde jeg lampen samlet og skulle have den hængt op. Min mand var på kursus, og jeg kunne ikke helt gøre det alene, så der gik nogle dage, hvor lampen bare stod på stuegulvet og var pæn, men ikke specielt brugbar og jeg sendte lange længselsfulde blikke til den.
Da vi endelig fik taget de gamle lamper ned, som Disca skulle erstatte, viste det sig, at vores loft har nogenlunde samme tykkelse og porøsitet som et stykke karton. Så er det altså ikke nemt at hænge en pendel op i vores loft.

Æstetikeren i mig ville ikke have lampen hængende midt i rummet, hvor vi ellers har stuk til det; den skulle hænge i hjørnet ved reolen.
Det tog noget tid for os, at finde den bedste løsning, så lampen kom til at hænge det rigtige sted, og vi ikke behøvede at skifte loftet helt ud (hvilker vores udlejer nok ikke ville synes om). En krog med ekstra forstærkning kunne gøre det, så jeg kunne få min lampe op at hænge i hjørnet.

Der var både lyskilde, ledning og loftbaldakin med lampen, så det var lige til at sætte den til.
Desværre var baldakinen ikke helt stor nok til at skjule hele det overskydende stykke ledning og samtidig sidde pænt op mod loftet, så den blev skiftet ud med en fra de gamle lamper, vi havde oppe før, som var noget større.

Jeg var meget tilfreds med mit bestillingsforløb hos Bekko og er virkelig glad for min nye lampe. Den laver et smukt diffust lys, som er lige det, jeg var ude efter.


Indlæg sponsoreret af Bekko.dk