ArtRebels for IKEA

BRÅKIG er en særkollektion fra IKEA, som er skabt i samarbejde med danske ArtRebels.
Serien består af forskellige ting til hjemmet, lige fra spisestuestole, gulvtæpper, kopper, æsker og en sofa, alt sammen med sjove mønstre, som harlekinsmønstret som ArtRebels er kendt for, og fine farver, både pasteller og klare farver. De fleste af produkterne er allerede eksisterende IKEA produkter, som har fået et nyt twist.
Man skal skynde sig hvis man gerne vil have fingrene i de smarte BRÅKIG produkter, da de kun er til salg i en begrænset periode.
Der er også blevet lavet en DIY guide, så man kan få inspiration til hvordan man kan give sine egne IKEA møbler et mere personligt præg. Guiden kan findes som en PDF fil her
I BRÅKIG serien er jeg ret vild med det smarte garderobestativ i fyrtræ. Det minder lidt om en ribbe eller stige man stiller opad væggen, med rundstokke istedet for trin, hvor nogle af dem har kroge sat på. Den vil være rigtig god som en anderledes stumtjener, badeværelsesmøbel eller i soveværelset. Garderobestativet er 136cm bredt og 180cm højt. Prisen er 399kr.
De farverige mønsterede tallerkner er også lige efter min smag. Det er almindelige middagstallerkner med 27cm diameter, der har fået dekoration på både over og underside. Prisen er 99kr for 2 tallerkner.
Det fine runde bakkebord måtte også gerne komme hjem og bo hos mig. Bakkerne kommer med flere forskellige mønstre og farver. Hver bakke har en diameter på 56cm og koster 119kr stykket. Til bakkerne kan man købe et stativ i fyrtræ, så den kan fungere som et fint sidebord. Stativet er 40cm højt og koster 80kr.
Få et kig på BRÅKIG kollektionen fra IKEA og ArtRebels her. Produkterne i serien kan kun købes i IKEA varehusene fra d.31. januar.