Webshoppen holder lukket pga flytning

I den sidste tid har jeg haft super-travlt med at nå at pakke alle de varer, som alle mine dejlige kunder bestiller.
Det er jo bare et luksusproblem, at jeg sælger så meget, at jeg næsten ikke kan følge med.

Desværre har det også betydet, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at skrive gode blogindlæg og finde nye producenter og produkter til shoppen.

Så nu har jeg fundet nogen, som kan pakke varerne for mig, så jeg kan få tid til alt det andet igen.
Jeg kommer til at savne at have alle tingene mellem hænderne, men det bliver også dejligt at få tid til alle de der projekter, som jeg gang på gang har udskudt.
Er det ikke også ved at være på tide med en ny tema-uge på bloggen, nogle flere af mine egne DIY indlæg og måske et par indlæg om efterårets trends?
Det skulle jeg gerne begynde at få tid til igen.

Men først skal mit varelager lige flyttes.
Det betyder desværre, at jeg må holde webshoppen lukket et par dage, indtil det hele er kommet på plads på det nye lager, og der er helt styr på den nye arbejdsgang.
Så fra imorgen, tirsdag d. 9. august, omkring middag og et par dage frem (kan ikke helt sige hvor lang tid det tager at få det nye lager på plads) vil det ikke være muligt at lægge ordrer hos LivingSweetLiving.
Jeg vil derfor heller ikke rigtig være til at fange på mail og telefon, da jeg nok har hænderne helt fulde med at pakke varer ned og op igen.

Jeg undskylder på forhånd, for de gener det vil have for jer, mine kunder, mens jeg får flyttet mit lager. Men jeg håber virkelig, at det på længere sigt kommer til at betyde forbedringer hos LivingSweetLiving.
Og måske kan jeg så næste år prøve at holde sommerferie.

Jeg lover, at der vil være nogle gode tilbud i slutningen af ugen, når lager-flytningen er på plads.