Vind VIP billetter til Finders Keepers

Finders Keepers er i mine øjne et af de mest inspirerende designmarkeder i Danmark. Det bliver afholdt både i København og Århus flere gange årligt. Her udstiller en masse spændende etablerede og endnu flere upcoming designere. For mit vedkommende er det mest interiørdelen af markedet der har en interesse, men hvis man er ude efter noget unikt tøj eller nogle smukke accessories, er der også rig mulighed for at finde det på Finders Keepers.
På markedet er jeg altid på udkig efter nye spændende brands som kunne være interessante at skrive om på bloggen eller måske endda tage produkter ind i webshoppen. Så jeg krydser fingre for at finde flere spændende ting på dette efterårs Finders Keepers i Århus.

Det hele foregår næste weekend d. 20-21. september, hvor der igen er Finders Keepers på Godsbanen i Århus.
Jeg har fået lov til at udlodde 2 VIP billetter til Finders Keepers i Århus til en heldig læser. Vinderen vil, sammen med en ven efter eget valg, blive skrevet i døren og kan dermed springe køen over, og den kan godt være lang!
Alt du skal gøre for at vinde de 2 VIP billetter til Finders Keepers er at skrive en kommentar til dette blogindlæg. Husk at skrive din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du er den heldige vinder.
Vinderen vil blive udtrukket på mandag d. 15. september kl.19. Vinderen vil blive offentliggjort på LivingSweetLiving og få direkte besked.