Vertex Ultra hængekøjetelt

Det er sikkert ikke kun mig, som sover dårligt for tiden. De her tropenætter er ikke lige noget for mig, som normalt har vinduet stående på klem om natten, også når det er frostvejr.

Jeg har overvejet at tage i haven og sove i min hængekøje, men det vil sikkert ende med temmeligt mange myggestik og mig, der ruller ud af køjen, når jeg vender mig i søvne.

Hvem der bare havde en Clark Vertex Ultra.

Haengekoeje Telt Clark

 

Det er en camping-hængekøje med plads til to personer.
Altså en hængekøje og telt i et.

Der er to sovepladser, som er hængt op individuelt, så man ikke kommer til at forstyrre den anden, når man vender sig. De er desuden stabile, så man kan ikke falde ud over kanten, når man ligger i sin køje.
Hver hængekøje kan holde en vægt på 700 lbs (over 300 kg), så det skulle passe til de fleste mennesker + oppakning.

Vertex Haengekoeje Telt Clark

 

Der er selvfølgelig myggenet på hængeteltet, og hvis du vil bruge det, når det ikke er helt så strålende solskin, som vi har for tiden, kan der tilkøbes en regn-pressening til at hænge over.
Myggenettet er lavet på en måde, så man ikke lige kan kigge ind i sove-hængekøjen udefra, hvilket giver lidt ekstra privatliv. Der er åbning i begge sider, så begge personer i hængekøjen har let ved at komme ud. Og den kan åbnes helt, så hængeteltet kan fungere som en helt almindelig dobbelt-hængekøje.

Telt Haengekoje Ophaeng Clark

 

Med hængekøjen følger der barduner til ophæng, samt teltstænger til at lave hovedhøjde inde i hængekøje-teltet, og det kan nemt laves om til et almindeligt telt til brug på jorden.
Den kommer selvfølgelig i en smart pose, så den er nem at have med på tur.

Jeg har ikke kunnet finde en dansk forhandler af Clark Vertex Ultra hængekøjen, men den kan bla. købes på Clarks amerikanske webshop.
Der er to udgaver - en grøn og sort og en i camouflage.

Har du lyst til at læse om andre telte til at hænge op i træer, har jeg fundet et blogindlæg fra 2016 hos Outsite, som beskriver forkellige sove-hængekøjer og telte til ophæng.