Venus og Hercules tabletholdere

Nu har jeg ikke selv en iPad, men jeg er ret sikker på at hvis jeg havde en tablet ville den ofte blive væk for mig (lige som stort set alt andet jeg ejer gør). Men hvis nu jeg havde denne fine lille sylfide jeg kunnne sætte iPad'en til opladning i når jeg ikke brugte den ville jeg jo vide hvor jeg skulle lede efter den.
Figuren er lavet af designeren Scott Eaton, som har skabt guinden for teknologi, kaldet Venus of Cupertino. Den er en parafrase over de klassiske venus figurer, og han har givet hende en hel del flere kurver en eks. Venus de Milo som står på Louvre.
Det ligner at gudinden sidder med iPad'en i skødet på sine korslagte ben og læser. På maven har hun så et stik til tablet'en, så den er lige til at lade op eller koble til noget andet mens hun passer på den. Både 2., 3. og 4. generation iPads passer til gudinden.
Figuren er støbt af massivt, hårdt, hvidt plast og måler 35 x 30 x 38,5 cm
Hun koster £150 og kan købes her.

Hvis man ikke vil have en nøgen dame til at sidde med sin iPad, kan man få en mandlig udgave af holderen. Den hedder Hercules XIII og er også en parafrase over en græsk Herkules statue. Også denne figur er en smule overvægtig i forhold til de normale standarter for klassiske helte statuer. Han er gået ned i knæ og bærer den meget tunge tablet i hænderne bag på ryggen.
Hercules kan holde mange forskellige typer tablets, ikke kun iPads som Venus.
Tablet holderen får i mat hvid eller blank grå massivt plast. Prisen for Hercules XIII er £120, og han fås her.

Så hvis du mangler en skulpturel stander til din ipad eller tablet er disse to et godt bud.