Vær ven med havens dyr

Det er vigtigt at man passer på havens dyr. Det er ikke kun fuglene man skal huske at fodre og give ly. Hos froebutikken.dk kan man få et væld af foderautomater og huse til alt fra sommerfugle til tudser.

Flagermushuset koster 199kr og giver flagermus et sted at overnatte og de vil om aftenen komme ud og spise myg og andre insekter.

En foderautomat til sommerfugle koster 129kr og kan fyldes med overmoden frugt og en blanding af rødvin og sukker som er guf for sommerfugle.

Et tudsehus koster 129kr og vil give ly til tudser, som til gengæld vil spise godt af de dræbersnegle som kan ødelægge en have.

Inskethotellet koster 125kr og vil tiltrække bier og andre nyttige inspekter, som kan overnatte og overvintre i hotellet. Det er fre,stillet af miljøvenligt træ.

Mariehønehuset kan fåes til 119kr og skal fyldes op med tørre blade. Så får man et sted de små røde fætre kan være vinteren over.

 

Update 2017: De fleste af inskethusene kan ikke længere købes hos Frøbutikken. Men lignende kan købes hos Vivara i stedet.