Urbanara
I 2010 startede Urbanara med at designe produkter til hjemmet. Det har de gjort så godt at de vinder priser for deres webshop og bliver omtalt af boligmagasiner som ELLE Decoration.
Jeg har fundet en håndfuld ting fra dem jeg godt kunne tænke mig. for hvem kan ikke altid lige bruge lidt nyt til sit hjem?
1. Stribede puder, Orchha i en blanding af uld, silke og bomuld. Jeg er vild med farverne der er dæmpede og leder tankerne hen på noget moderne folklore. Det var de stribede der først fangede mit øje, men de andre mønstre er også ret fine. Alle puderne har nogle rolige farver der gør det nemt at krydse på tværs af mønster og farver.
Pris GBP 25,-
2. Plaid i matchende design til puderne - både i samme serie som puderne, men ellers er Bundi et smukt alternativ. Tæppet er en blanding af hør og silke og jeg tænker det må være utroligt lækkert at røre ved.
Pris GBP 55,-
3. Dørmåtte - Dasheri - med diamantmotiv - fås i flere farver og størrelser.
Pris GBP 25,-
4. Plakater med hest og biller ligner de gamle palncher fra skolerne, som har været ganske populære at få fingrene i de seneste år. Insekter er in og så har jeg ikke set noget der minder om denne hest før.
Pris uanset motivet, GBP 39,-
5. Krukkerne Venray med låg vil være smukke at have stående i mit viktualierum. Men de er så smukke at de nemt kan få en mere synlig plads på køkkenbordet. 
Pris fra GBP 14,-