Urban Gardening i min have

Mit uderum er meget lidt brugt i vinterhalvåret. Sådan har de fleste det vist. Men nu kan jeg snart ikke vente længere med at komme ud og få gang i det ekstra rum jeg nu engang har. Der må ligesom med min indendørsindretning gerne være alternative og anderledes løsninger i haven, der giver den lidt kant og sit helt eget personlige præg.

Allerede sidste år fik jeg ved min hoveddør sat nogle halvepaller samt rammer op, hvor jeg plantede et par stedsegrønne planter. Det gør er der er noget grønt hele året rundt, hvilket fungerer op ad den meget husmor der præger gaden jeg bor på. Samtidiget er det heller ikke just den slags krukker, der er nogen der tager og løber væk med, de kan tåle at man sidder på kanten og så må de gerne få noget patina.

Vi valgte at tage pallerne i halvstørrelse for at det ikke blev for stort, men samtidigt skulle der så meget volume i kasserne at man ikke nødvendigvis skulle vande dem dagligt om somemren.

Det fungedere upåklageligt sidste sommer. I år er de blevet opdateret med sommerblomster i LivingSweetLivings farver.

I haven har vi fået fat i nogle store dåser fra restaurationsbranchen, som vi har givet et par huller i bunden og efterfølgende plantet til med lidt farver. De passer super godt mod den grå mur og på gårdens borde.

Priserne for ovenstående idéer afhænger af om man skal have paller og rammer leveret, bragt jord og man evt selv skal tømme dåserne inden man kan plante dem til. Men måske dit lokale pizzaria kan hjælpe med et par dåser? Tænk alternativt - det er en del af Urban Gardeningbølgen.

Inden længe får vi også en fin kasse fra Adopt a box.