Udsalg til køkkenet

Dagens blogindlæg er om udsalg til køkkenet.
Jeg bruger mit køkken ofte og sætter stor pris på at have noget godt værktøj at arbejde med, lige fra min elskede Kitchen Aid røremaskine til en god dejskraber. Jeg har været vidt omkring i forskellige danske webshops for at finde gode tilbud på lækkert og praktisk design til køkkenet.

H. Skjalm P laver nogle virkelig gode viskestykker. De er dejligt tykke og har en høj sugeevne, og så er de også ret pæne, så man ikke har noget imod at have dem hængende fremme.
Hos Moodings har de for øjeblikket Skjalm P viskestykker til -20%, så de koster kun 32,- stykket. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem, så er man mest til striber, tern eller et helt andet mønster, skal man nok kunne fine et viskestykke, man kan lide her.

Skjalm P Viskestykker

Hvis man bare en gang imellem laver tærte, pizza eller butterdej, har man brug for en god kagerulle. Hos Inspiration har de TripTrap Dania bagerullen på udsalg til halv pris, så den koster 149,95 mod normalt 299,95. Ok de skriver selv, at det er under halv pris, men jeg synes altså ikke at 5 ører tæller nok, så for mig er det halv pris.
Kagerullen er lavet af egetræ og har ingen håndtag. Den buer en lille smule, så den er tykkere på midten, så der er plads til hænderne ude i siderne. Fordi der ikke er håndtag på, er der ikke rigtigt nogen steder, der kan gemme sig dejrester, og kagerullen derfor er nem at gøre ren, fordi der ikke er nogen hulrum, man skal ind i. Den kan selvfølgelig ikke tåle at komme i opvaskemaskinen, men skal vaskes i hånden og have en omgang olie en gang imellem for at vedligeholde træet.

Kagerulle Trip Trap

Jeg mangler ikke rigtigt en tekande (har faktisk 4), men jeg har længe været helt forelsket i den specielle tekande, The Teabag, fra Marie Langaa. Det ligner mest en stofpose med et dørhåndtag, og kanden er faktisk også syet op i stof og derefter støbt i porcelæn, som har fået sat et rigtigt dørhåndtag på. Kanden lukkes med en stor korkprop i toppen.
Kanden kan indeholde 1,2l og kan vaskes op i opvaskemaskinen.
Kaiku har tekanden med på udsalg til under halv pris, da den normalt koster 1400,- men for tiden kan den fås for kun 600,- Køb den her.

Tekande Tea Bag

Mumi trolden og hans venner står mit hjerte nær. Så jeg kunne godt købe mig fattig hos Scandinavian Design Center, som har rigtig meget med mumi trolden fra Arabia. Det er egentlig ikke rigtigt udsalg, men priserne er lavere end i de fleste andre butikker, så jeg synes godt, de kan være med i temaugen om udsalg.
Jeg har kun den lille serveringstallerken på fod fra Mumi Fest serien, men kunne vældig godt tænke mig at udvide samlingen med kagedåsen med Lille My, som kan indeholde 2,2l og koster 362,- (vejl. uds. 499,95), men jeg vil også gerne have tærtefadet med diameter på 36cm, glat kant og en bagende Mumi i bunden som lige ledes koster 362,- (vejl. uds. 499,95).
Begge dele er lavet i porcelæn.

Mumi Fest Serien Fad

Det er altid rart at kunne dække op med nogle fine glas. Det synes jeg helt bestemt, de blommefarvede drikkeglas fra Muubs er. De er lavet af glas, som har en mørk lillabrun nuance. Jeg kan rigtig godt lide den buede kant nedest på glassene. Der er to forskellige størrelser af Muubs drikkeglassene - store glas på 12cm, som kan indeholde 40cl og mindre glas på 9cm, der kan indeholde 30cl. Begge glas er sat ned til 35,- stykket hos Bahne.

Muubs Glas Lille