Trip Trap havemøbler

Når det kommer til havemøbler, har vi her i Danmark en af de førende virksomheder, nemlig Trip Trap (kendt som Skagerak i udlandet).
Når man tænker på Trip Trap, er de første ord der kommer frem ikke banebrydende, smart og nytænkende, men mere traditionelt, godt håndværk og lidt kedeligt. I mine øjne har virksomheden inden for de seneste år, virkelig taget sig sammen og af de førnævnte ord er det faktisk kun kedeligt som jeg ikke synes passer på Trip Trap. Jo man kan stadig få den klassiske Drachmann havebænk og Skagen havebord og stole, men de har virkelig fået nogle fine ting i sortiment, som kombinere det gode håndværk med moderne design.
Et af deres nyeste møbler er Beddo, som er en divan/solseng i eg og Barriere® væv. Den er designet af Christina L. Halstrøm. Navnet betyder seng på japansk, og den japanske inspiration ses tydeligt i det helt enkle og minimalistiske design. Det er faktisk bare en træramme med stof spændt på. Men hold op hvor er den smuk! Prisen ligger på 9995kr og Beddo fra Trip Trap kan købes her.
Regatta serien er også nogle af de nye møbler fra Trip Trap, som har fanget mig. De er lavet i teak-træ, som er et klassisk Trip Trap materiale. Møblerne har bløde kanter og et meget organisk udtryk. Designet står Hans Thyge & Co for og serien består af et rundt lounge bord, en loungestol med tilhørende hynde og fodskammel og en to-personers bænk som man også kan få hynde til. Prisen for en loungestol er 7495kr, 10995kr for en bænk og 3495kr for bordet.
Som noget nyt har Trip Trap også lavet et fodboldmål man kan tage med til stranden eller parken. Målet er lavet i egetræ og er designet af Morten Stenbæk. Fodboldmålet koster 1695 og kan købes her.