Tine K - nu som webshop - Liseborg.dk

Så lykkedes det endelig for Tine K at blive en webshop. Nu er det muligt at sidde hjemme på terassen, med et glas køligt hvidvin en sommeraften og gøre dankortet rødglødende.

Personligt er jeg ret vild med viskestykkerne Kitomix. Det er egentligt et viskestykke, men jeg vil bruge det som et lille håndklæde på toilettet. Det måler 50x100 og fås i 3 farver. Prisen er £10

En enkelt eller 2 af puderne kunne også godt komme med i indkøbskurven hos mig...

Siden halter lidt i sin opstart ved at produkterne ikke er lige nemme at se hvad de er. Når jeg i produktbeskrivelse har valgt "håndklæder og viskestykker" og kommer ind i kategorien kan jeg reelt ikke se om det er et viskestykke eller et håndklæde jeg kigger på. Det ville være fint med en undertitel på det enkelte produkt, der gav klar besked, så man ikke skulle klikke sig helt ind på et produkt.