Høje arbejdsborde - Liseborg.dk

Jeg er blevet spurgt om, jeg ikke kunne finde et bord, som man kan arbejde ved stående. Det skal derfor være min. 1meter højt og være 60cm bredet. Dertil er der et krav, at det max må koste 1000kr. Det har ikke været nemt, men jeg sætter pris på en udfordring, så jeg har fundet lidt forskellige muligheder.

Cannes er et barbord fra Biva. Det har en diameter på 60cm og har en hæve/sænke funktion så den kan indstilles i højden til at være 80-100cm. Det har crome overflade på foden og læderlook på bordpladen. Bordet fås i en sort og en hvid udgave som begge koster 399kr.

Nido fra Dan-bo minder utrolig meget om bordet fra Biva. Bordpladen er dog ikke i læderlook men er hvidlakeret. Det har ikke været muligt at kunne finde nogle mål på bordet, men jeg går ud fra det har en diameter på 60cm og kan blive op til 100cm. Dette bord koster 599kr.

Ilva har to muligheder som lever op til kravene. Gino er i højglans hvid med børstet nikkel stel. Det har en højde på 110cm om bordpladen måler 85 x 85cm. Det har ikke hæve/sænke funktion. Det er på udsalg og koster 999kr. Den anden mulighed fra Ilva er Mesa, som er i sortlakeret MDF med en fod i crome. Heller ikke dette bord har hæve/sænke funktion, men har er fast højde på 103cm og en bordplade som måler 60 x 60cm. Masa koster også 999kr.

Hos IKEA kan man jo altid finde et bord til en overkommelig pris. Leksvik er et barbord i bejdset og lakeret fyretræ og har en fast højde på 102cm. Det er dog noget større end de andre borde, det måler nemlig 70 x 110cm. Prisen er 599kr.

En sidste mulighed er et Klap-o-matik ståbord. Bordpladen er i werzalit og stellet er i pulverlakeret stål. Det har en højde på 110cm og bordpladen har en diameter på 80cm. Dette bord har den smarte funktion, at det kan slåes sammen, når det ikke er i brug. Det koster 781kr og kan bestilles her.