Temauge Påskeæg - med slikfyld

Man kan ikke rigtigt komme uden om chokolade og slik, når man taler om påskeæg. Derfor skal dagens indlæg være om slik-påskeæg med flot indpakning. Dog kan ingen af dem købes hos LivingSweetLiving, men der er links til, hvor du kan få fat på påskeæggene med slikfyld.

Simply Chocolate har lavet et smukt kobberæg med 15 stykker chokolade. Der er tre forskellige smagsvarianter, fem af hver:
Crunchy Coco - Mælkechokolade med kokos
Misty Martha - Mørk chokolade 60% blandet med nougat
Pink Polly - Hvid chokolade med lakrids og hindbær.
Ægget kan sagtens bruges som pynt, når chokoladen er spist.
Kobberæg med chokolade fra Simply Chokolate koster 289,- og kan bl.a. købes hos Decorate her.

Simply Chocolate Paaskeaeg

Summerbird har lavet flere forskellige slags påskeæg med chokolade i, bl.a. nogle smukke sølvæg fyldt med chokoladestykker med praliné og hindbær formet som vagtelæg. Sølv påskeægget fra Summerbird findes i tre størrelser:
En lille, Miniature, til 85,- med 40g chokolade
En mellem, kaldet Classic, som koster 268,- hvor man får 180g chokolade
En stor / Grande til 578,- med hele 500g chokolade
De kan købes på bl.a. Illums Bolighus' webshop

Summerbird Paaskeaeg

Et andet påskeæg fra Summerbird, som man gerne vil have stående fremme, når indholdet er nydt, er det smukkke porcelænsæg fyldt med 135g chokoladestykker med praliné og knuste kakaobønner formet som vagtelæg. Dette æg koster 298,- og kan bl.a. købes hos Chokoladehimlen her.

Summerbird Porcelaensaeg

Nicolas Vahé har i år sendt de fineste porcelæns påskeæg på markedet. Æggene findes i to farver hvid med prikker og mørk blågrå. Hvert æg er 13,5 cm højt og har 12 chokoladeæg indeni. De kan købes hos LivingSweetLiving.

Paaskeaeg Nicolas Vahe

 

Johan Bülow er også med på påske-bølgen. De har til påsken 2015 lavet en påske-lakrids, formet som små sorte kugler med sølv overflade. Disse kugler har smag af karamelliseret Dulche de Leche-chokolade, som er smagt til med havsalt og lakridspulver. Det er så god en smag, at den vandt ”The Taste of Liquorice Award 2015” ved Lakridsfestivalen i København. Lakridskuglerne kommer i en gennemsigtig beholder formet som et æg, med 300g af lækkerierne. Sådan en fætter koster 200,- og kan købes i Johan Bülows webshop her.

Johan Bulow Paaske Aeg