Stiicks - plakatophæng

Wonderhagen har lavet en mere elegant plakatskinne end den jeg kan huske i sort plast fra min barndom. Det gør det blot endnu nemmere at udskifte eller lave rotation mellem boligens plakater. Illustrationer, tryk og grafisk kunst har ofte tendens til at blive udskiftet lidt hyppigere end malerier.

Det giver pindene Stiicks mulighed for på en nem måde og så er de samtidigt pæne at kigge på.

Jeg synes at Stiicks på en eller anden måde gør plakatkunsten mere lødig også selv om den ikke er kommet i ramme. Plastikskinnerne var nyttige, men måske en anelse tarvelige sammenlignet med de nye i eg eller sort træ. (Og en mørk træsort på vej...?)

Ophænget fungerer således at de monteres på væg og så bruger man en "makker" med magneter til at holde kanten af plakaten fast. På den måde kan man nemt skifte til en anden plakat i samme størrelse. Umiddelbart er de lavet til 2 størrelser plakater; 50x70 og 30x40. Alle pindene er håndudskåret i massivt genanvendt træ. Vi snakker derfor om bæredygtigt design, recycling, upcycling og alle de andre fine ord der dækker over at genbruge i stedet for blot at smide væk. Du kan derfor med god samvittighed sætte de smukker træstikker på væggen og signalere miljøbevidsthed i samme ombæring. Se det er trendy!

Pris fra kr. 300,-