Søstrene Grene interiørkollektion AW 2015

Så er det d. 10. september, der kommer til at være kø foran Søstrene Grene butikker over hele landet. De lancerer nemlig endnu en af deres meget populære interiør kollektioner.
Det er nu også meget forståeligt, at der er kø, for det er nogle virkelig fine ting, og som alt andet hos Søstrene er det til rimelige priser.

Kataloget med tingene til denne kollektion ligger online, så man kan gennemkigge det og finde hvilke ting, man skal gå efter i butikkerne næste torsdag.
Du kan finde kataloget på denne side, hvor der også er link til deres Facebook event med lanceringen.

Tidligere har de ret hurtigt fået udsolgt af nogle af de mest populære varer, så hvis der er noget, du bare må eje, kan det være en god ide at være tidligt ude.

Nogle af de ting, jeg synes bedst om fra den nye Søstrene Grene interiørkollektion, er følgende.

Vendbare quiltede vattæpper i størrelserne 200x220 cm og 230x240 cm i smukke dæmpede farver. Kan både bruges i sofaen som plaid eller som sengetæppe. Prisen starter ved 268,-
Jeg kunne bare godt tænke mig at vide, hvilket materiale de er lavet i; til den pris er det nok noget syntet, som ikke er min favorit som hyggetæppe, når det er koldt, for jeg fået så elektrisk hår af det. Men det skal ikke stoppe mig fra at bruge tæppet som sengetæppe.

Små vaser i messing. Det materiale har overtaget fra kobber, og giver en smuk gylden varme til indretningen, især nu hvor temperaturerne er på vej nedad. Prisen for vaserne starter ved 24,80.

Potteskjulere i beton med farvet glasur. Der er en fin kontrast mellem det grove materiale og de dæmpede farver på glasuren. Potterne måler Ø:12 cm , H:11,5 cm og findes i seks forskellige farver. Prisen er 34,40 pr. stk.

Men der er mange andre lækre ting, som vil pynte i de fleste hjem.
Husk at tingene ikke kan købes online, du skal ind i en af Søstrenes fysiske butikker for at få fingrene i interiørkollektionen.

Billederne er fra kataloget