Sommer og vandmelon

Det er ikke helt en temauge, men mine indlæg i denne uge, har ladet sig inspirere af sommer, ferie og sommerhusstemning.

I dag er der vandmelon på programmet.  Den har en skøn farvekombination af det røde, hvide, grønne og sorte prikker. Den er frisk at se på, og er utrolig sommeragtig. Men lad være med at gøre den fejl at dekorere dit hjem med en masse vandmelon. Lige om lidt er sommeren forbi og så det malplaceret ud med en stor rund gulvpude der ligner en vandmelon (gælder også dækkeservietter, gulvmåtter, lysestager og hvad du nu ellers kan komme i tanke om).
Køb i stedet den lille lækre sæbe fra engelske Bahari Blossom. Den har et fint farvemix som på en rigtig vandmelon og skulle efter sigende dufte af vandmelon. 
Pris kr. 28,90
Mengsel Design fra England, har lavet en fin grafisk plakat med vandmeloner i mere dæmpede farver. Den gør sig lidt bedre hele året rundt i de fleste danske hjem.
Pris kr. 383,10
Vover du dig ud i en pude med et mønster som dette, så sørg for at bruge det sammen med nogle ensfarvede puder og aller helst i haven, på en solseng eller lign. Så kan den virkelig komme til sin ret. Puden er pt på tilbud hos Crate and Barrel, pris kr. 151,-
Lad i stedet vandmelonen inspirere dig til lækre drinks eller andre opskrifter der læsker i den lune sommer. Se Eurowomans opskrift på limonade. Den kunne jeg godt få lyst til at prøve eller i en variant hvor melon måske blendes og fryses til is?