Akvarel med mad
Eller skulle overskriften i stedet hedde akvarelmad? Uanset hvad, så er jeg ret begejstret for akvareller for tiden. Denne gang er det det skønne illustrationer af mad jeg er faldet over.
Kunstneren er Kendyll Hillegas der er bosiddende i Boston, USA. Hun holder sig til en meget detaljeret og naturtro streg, hvor produkterne står alene uden anden baggrund end det hvide papir. Hendes amerikanske baggrund fornægter sig ikke når hun vælger motiver, men det synes jeg ikke gør noget i dette tilfælde.
Jeg kunne godt finde på at have et par stykker hængende i køkkenet. Måske noget med noget kage… Men popcornene ville passe perfekt i farverne. Hvorfor skal det være så svært at vælge?
Men det kunne også være barbergrejet til badeværelset, øreringene til soveværelet eller viskelæderet til kontoret. Fine små hverdagsobjekter, der bliver gjort til kunstværker.
Man kan både købe originalerne samt en kopi. Det sidste er naturligvis det billigste og kan gøres for ca kr. 125,- på ETSY. Vil du have fingre i en original, så stiger prisen til kr. 1100,- +
Tag at tjekke hendes egen hjemmeside ud eller følg hendes produktioner på Facebbok.