Små postkasser - Liseborg.dk

Når man har et sommerhus eller en kolonihave kan det være rart med en lille postkasse. Den skal ikke være for stor, for det er jo ikke vildt meget post man får, og så skal den ikke optage for meget plads.
Her er lidt forskellige bud på små postkasser, som vil være gode til at hænge på havelågen.

JUDO postkassen fra MEFA er simpelthen så flot. Den er designet af Seidenfaden Design Copenhagen med et helt enkelt og elegant udtryk. Postkassen er lavet i pulverlakeret galvaniseret stål, så den kan holde til vejr og vind. Målene er h 49cm, b 35cm, d 15,5cm. Der er 15 forskellige farver at vælge mellem, så om man er til neutral sort eller iøjnefaldende orange eller tøset lyserød, så er der lige den farve man er på udkig efter. JUDO postkassen er med RUKO lås. Prisen ligger fra 1895kr her.

Helt neutral er Allux 100 postkassen. Det er faktisk bare en kasse med let skrånende låg øverst. Postkassen er lavet af lakeret galvaniseret stål, og der er 12 års garanti mod rustgennemtrægning. Den findes i rød, hvid, sort og galvaniseret uden maling. Der er ingen lås på Allux 100 postkassen, hvilket gør at den er helt glat på forsiden. Målene på postkassen er h 39cm, b 26cm, d 15,5cm. Ønsker man med lås skal man have fat i Allux 200, hvor fronten kan åbnes og har cylinderlås. Prisen for Allux 100 er 249kr her, mens Allux 200 koster 279kr her. Model 200 fås udover de fire førnævnte farver og så i blå og grøn, og målene er h 39cm, b 28cm, d 14cm.

Postkassen kan også være formet som et lille hus, med egen lille postkasse. Der er fire forskellige modeller med et rødt hus, et hvidt hus, et sort hus og et gult hus. Målene på de små postkassehuse er h 39cm, b 32cm, d 21cm. Husene kommer fra svenske WildLife Garden og prisen for et hus er 995 SEK her. Postkassehuset kan låses af med hængelås.
Der findes også fuglehuse i samme stil hos Wildlife Garden.

Den er ikke lige til at sætte på havelågen, men en amerikansk postkasse er altså bare rigtig fin, og så kan den stå på en pind lige ved siden af lågen. Målene på disse postkasser er h 22cm, b 17cm , d 48cm. De lavet af aluminium er bliver produceret i Mississippi, så de er helt autentiske amerikanske postkasser. Den har et lille rødt flag på siden, som postbudet kan slå op, når han har været forbi med post. Postkassen er uden lås og fås i sort, hvid, grøn, bronze og alu. Prisen er 469kr her.

Skal det være helt enkelt og småt er postkassen i malet metal med Post malet på forsiden, det helt rigtige valg. Den har et buet låg og skråner indad, så bunden er smallere end toppen. Den findes i et væld af farver og to størrelser. Den lille måler 25 x 17,5 cm og den store måler 40 x 27 cm. Priserne ligger fra 199kr og postkasserne kan bestilles her.