Flettede puder - Liseborg.dk

Vi har selv knudepuderne NotKnot fra islandske Umemi til salg i vores webshop, så det kan ikke undre nogen at vi er glade for flettede og knyttede puder.
Jeg er faldet over de smukke flettede puder fra Taftyli fra Polen. Pudebetrækkene er lavet af forskellige fletning af groft bomuldsstof, som så er syet sammen til en pude. Bomuldsstoffet er blevet farvet i hånden, flettet i hånden og derefter syet sammen i hånden. Det tager omkring 3 dage at få lavet en enkelt pude, som består af mindste 18 forskellige dele. Fordi de hele laves i hånden vil man heller ikke finde to ens puder.
Fletningerne, som puderne er sat sammen af, er i forskellige nuancer og tykkelser, som er med til at fremme det unikke i puderne.
Så om man er til rigtig denim blå, er mere til de helt lyse blå og grå nuancer eller måske gerne vil have puden i mere lilla og lyserøde nuancer kan det sagtens lade sig gøre. Der er puder hvor farverne bliver mørkere mod den ene side, stibede puder og puder der bare er helt deres egne (eller det er de nu alle sammen!).
Betrækkene lukkes i bunden med 5 små kroge, så inderpuden ikke falder ud. Det passer til en pude med målene 40 x 40 cm.
Prisen for et håndlavet, flettet pudebetræk er 589,86kr og kan bestilles på Taftyli's Etsy side her.