Sko til pynt

Jeg har efterhånden set flere løsninger på hylder under loftet, der er fyldt til bristepunktet med sko, samt tallerkenrækker mm, der gør det muligt at hænge sko op. Søger man på skoophæng eller skohylde, så kommer der generelt ret mang meget lidt pæne løsninger frem. 

Undtagen én: Flash Up.

Ingen såler der hænger ud af eller gtrimme metalstænger eller proppede hylder. Flash Up er en skoknage, der har forboret et hul med en silikone holder, hvori man sætter hælen fra sin stilet. Ophænget er utrolig simpelt udtænkt og alligevel ganske unikt. Idéen er super, for man kan selv vælge at have flere rækker hængende eller bare et par stilletter eller to på væggen så de bliver en del af pynten i rummet.

Skohylderne laves i flere forskellige varianter og her i foråret 2014 kommer de også i ege- og valnøddefinér. På nuværende tidspunkt fås de bl.a. i sort og hvid metal samt klar akryl. Hæltykkelsen kan max være 25mm (2,5 cm) i diameter, så lad os ikke håbe det bliver for moderne med tykke hæle igen.

Overfalden på metallet er nylonbehandlet så den modstandsdygtig overfor ridser pga. snavs fra sålen. Gummiophænget er lavet i blødt scilicone gummi med en mat overflade der ikke smitter af på din hæl. Ringen kan udskiftes til en anden farve, hvis man måtte ønske det.

Jeg ser flere muligheder i brugen af Flash up. Men hvad med de stiletter man havde på til sit bryllup man ikke får brugt? De er da for smukke til at gemme væk! Op på væggen og lade dem være et synligt bevis og minde om en fantastisk dag og fest. Havde jeg selv haft de høje hæle på til mit bryllup havde jeg gjort det. Desværre var mine flade...

Pris fra kr. 299,-

Skoophænget kan købes hos Flash up selv, men kunne du tænke dig at se det real life inden et køb kan du se en forhandler liste her.