Sengetøj i strik, med prinsesser og astronauter

For lang tid siden forelskede vi os i det sjove sengetøj, hvor der på dynen er en lyserød balkjole og på puden en tiara. Når man så kravler under dyne og lægger hovedet på puden ligner det at man er en prinsesse. Det samme gælder for astronauten - altså ikke at de ligner en prinsesse, men... Du ved hvad jeg mener!

Lad det være sagt med det samme: det har nær kostet et større tudetur hos min 4-årige datter, da det gik op for hende at dynebetrækket var til en standard voksendyne og ikke hendes junior. Hun er dybt forelsket og har været ved at tælle sine 50-ører i sparebøssen op, for at se om hun havde råd til sættet. Jeg tror mangt en pige eller dreng vil elske at lægge sig under dynerne med dette betræk på eller de voksne med humor - hans og hendes dyne?

Målene er 140x200 for dynen og puden 60x63, hvilket er danske standardmål. Hvert land har sine dyne-pudetraditioner og vi har valgt at lave en særbestilling hos leverandøren, så danskerne nu også kan få de flotte betræk og ikke skal døje med betræk i hollanskes mål, som er normalen for Snurk sengetøj.

Udover de to førnævnte har vi også fået en variant med strik-print hjem. En god chunky strik i en neutralfarve, der passer til de fleste soveværelser. Flot, enkel og humorisktisk. Og et sæt med fine origami sommerfugle.

Firmaet bag de sjove designs er hollandske Snurk.

Pris pr. sæt kr. 499,-

Der kommer årligt nye motiver på sengetøjet fra Snurk.