Sandblæst folie

Så er et nyt år begyndt, og vi har budt 2024 velkommen. I årets første blogindlæg vil jeg skrive om vores smarte sandblæste folie til at afskærme vinduer med. Du kan se vores udvalg her: Sandblæst folie til vinduer - Stort udvalg af folie skåret på mål (liseborg.dk)

Har du behov for at få afskærmet dine vinduer og ønsker du at slippe for nysgerrige blikke og værne om dit privatliv? Vores folie kan hjælpe dig, hvis du har behov for afskærmning. Det kan være, at du ønsker at afskærme dit badeværelsesvinduer og ikke ønsker at dække vinduerne med gardiner. Det smarte ved folie er jo, at det naturlige lys kan komme ind i rummet, så rummet ikke bliver helt mørkt. Folien kan også bruges på et stuevindue. Hvis du bor i stueetagen eller ud til et befærdet fortov, og du er træt af at folk kigger ind af vinduerne. Det kan også bruges til afskærmning mellem kontorer. Så du stadig har lyset, men at du derved opnår privatliv uden at lukke helt til. Du kan se vores store udvalg her til kontorer, hvor der er mange forskellige muligheder i flot design: Sandblæst foliedesign, kontor (liseborg.dk)  Folien kan selvfølgelig også bruges til dekoration, da mulighederne er mange for anvendelse. Fordelen ved at bruge sandblæst folie i forhold til solfilm er, at du derved stadig får lyset ind ad vinduerne. 

Vi har to forskellige slags sandblæst folie, et almindeligt og et der er bobbelfrit. Det findes i to forskellige størrelse. Det er en fast bredde på 126 cm og 152 cm. Det er også muligt at bestille individuelle mål, så du slipper for at spilde en masse folie, hvis vores to faste mål ikke passer til dit behov. Vi anbefaler, at du starter med at tage mål til folien, og du kan med fordel lægge lidt ekstra til målet, så der er mulighed for at tilskære folien, så den passer til det, du gerne vil bruge det til.

Foliet er nemt at sætte på vinduerne, og der følger selvfølgelig en vejledning med, så du ved, hvordan du skal gøre det. Folien skal sættes på med vand tilsat lidt opvaskemiddel, og hos Liseborg.dk kan du selvfølgelig købe tilbehør til din opsætning, så det bliver meget nemmere Folie tilbehør (liseborg.dk)

Se også vores mange andre muligheder indenfor folie Folie til vinduer og andre formål | Høj kvalitet | Stort udvalg her⇒ (liseborg.dk). Du kan forny dit køkken på en nem og praktisk måde med vores kvalitetsfolie eller det kan være, at du ønsker, at beklæde din bordplade med folie og opnå et helt andet design. 

Jeg håber, du har fundet inspiration i dette blogindlæg, og du er altid velkommen til at kontakte os, da vi gerne hjælper dig med at vælge det rette produkt.

Folie