Forny dit badeværelse

I sidste uge skrev jeg om sandblæst folie til vinduer i mit blogindlæg. I denne uge bliver jeg i samme genre, men her vil jeg sætte fokus på folie til badeværelset. Du kan se vores udvalg her: Folie til badeværelse | Liseborg.dk

Har du et badeværelse, der trænger til fornyelse? Eller har du fået renoveret dit badeværelse, og du ønsker at tilføje smarte detaljer? Der kan være mange grunde til at ville ændre på dit badeværelse eller have et ønske om at forskønne det badeværelse, som du har. Hos Liseborg.dk hjælper vi dig gerne med at finde det rette folie, så du kan få præcis det, du ønsker af fornyelse.

Hvis du ønsker at forny dine badeværelsesmøbler, kan du nemt gøre det med vores folie. Det er muligt at bestille i faste mål, men vi laver også på specialmål, så slipper du for, at der bliver for meget spild. Folien kan bestilles i 31 forskellige flotte farver, så du kan få præcis den farve, der passer til dit badeværelse. Udover det kan du få folien i mat eller blank overflade.

Under vores kategori med folie til badeværelset finder du også folie til badeværelsesfliser. Hvis dine fliser ikke har en farve, som du er vild med, eller de er blevet slidte at se på, men stadig er fuld funktionsdygtige, kan folie være løsningen til dine fliser. Du kan også vælge at have en anden farve på nogle af fliserne, så der kommer to farver, der komplementerer hinanden. Du kan se et vellykket eksempel på det billede, jeg har valgt til mit blogindlæg. Du finder også her mange forskellige slags farver til fliserne, og du kan vælge imellem 30 farver til at forskønne dit badeværelse. Du kan også vælge mellem mat og blank ligesom ved foliet til badeværelsesmøblerne. 

Du finder selvfølgelig også vores sandblæste folie til vinduer under denne kategori. Det kan fint bruges til at afskærme vinduet ind til badeværelset, så der ikke er nysgerrige personer, der kigger ind. Læs gerne mit blogindlæg fra sidste uge, hvor jeg netop havde fokus på dette.

Det sidste folie du finder under vores kategori "folie til badeværelset" er vores sandblæst design til brusenichen. Du finder her 13 forskellige design til din glasdør. Der er forskellige mønstre, striber og tern, så der er god mulighed her for at sætte dit personlige præg samtidig med at det afskærmer og bryder den store glasflade.

Kig gerne under vores kategori med vores mange folieprodukter her: Folie til vinduer og andre formål | Høj kvalitet | Stort udvalg her⇒ (liseborg.dk) Det kan være, at du finder gode idéer til dit næste DIY projekter - god fornøjelse!

Folie