Rolling Stones

Små sten, store sten, flade sten, bløde sten, rullesten aka designsten:

1. Det norske Pebble tæppe der ligner små sten, men er lavet af 100% New Zealandsk uld. Jeg vil elske at have min egen bløde rullestensstrand i stuen.

2. Puf i organisk form. Kunne være flot med et par store kampesten i stuen til at sidde på. Fra kr. 1499,- hos Bolia.com

3. Puf eller bord - du bestemmer! Men sikkert er det at den er lavet i gasbeton, H46xB35xD35 og koster kr. 599,. i ILVA. Den kan ikke bestilles via nettet. Den er voksbehandlet, men vil med tiden blive flottere af at blive brugt. Endeligt et produkt, der bliver flottere af at blive brugt/slidt på.

4. Muuto har lavet en reol af runde rør i forskellige størrelser der holdes sammen med en kraftig elastik. Reolen får mig til at tænke på et lille stendige. Den er lavet i fiberglas og koster kr. 3750,-

5. En genganger fra tidligere på bloggen, men den er værd at nævne igen: Måtten af små flade sten fra flodaflejringer i New Zealand. De er rare at gå på og har ingen skarpe kanter. Den størrelse jeg ønsker mig (50x100 cm) koster kr. 1749,- men den fås også billigere og i andre størrelser. Måtten kan også bruges udendørs, f.eks. ved terassedøren.

Update 2015 - Puffen fra Bolia er ikke længere i produktion. Det samme gælder skamlen fra Ilva.