Puder

Jeg vil gerne have en ny sofa, men det er der desværre ikke råd til lige for øjeblikket. Så istedet vil jeg købe nogle nye puder som kan friske den lidt op.

Jeg er ret vild med de nye puder hos BoConcept. Især den med guldfiskemotiv har fanget min interesse. Den koster 299kr og måler 20 x 30 cm.

Jeg har længe drømt om IBI fra Broste Copenhagen. Pudebetrækket kommer i en grå/blå og en grå/rosa kombination i størrelserne 40 x 60 cm og 50 x 50 cm. De kan bl.a. købes hos Bahne.

Drawing fra Ilva er en hvid pude med en krussedulle tegning i sort. Simpelt men alligvel effektfuldt. Den måler 40 x 40 cm og koster 179kr.

By Nord laver jo også nogle fantastisk smukke puder og deres serie med forskellige fjer vil helt sikker pynte i min sofa. De har forskellige mål og koster 650kr stykket. De kan alle købes her.

Jeg kan ret godt lidt beskeden fra House Doctors pudebetræk - Do Not Disturb. Det vil da være meget passende, hvis nu man lige skulle have sig en lur på sofaen! Den måler 30 x 50 cm og koster 148kr her.