Plakat Tirsdag: Sukkulentplakater

Kaktusser og sukkulenter er nogle af de mest populære planter for tiden. Det har de været et stykke tid, men jeg synes ikke, interessen for dem er blevet meget mindre over tid.
Det kan skyldes, at det er planter, som er nemme at holde, de er smukke, og der findes rigtigt mange forskellige, så man kan lave sig et lille stilleben med disse planter.

Af en eller anden grund er jeg faktisk ikke ret god til at holde liv i sukkulenter og kaktusser, måske fordi jeg kommer til at overvande dem.
Men jeg synes stadig, de er rigtigt fine.

Så måske jeg bare skulle hænge nogle op på væggen.
Altså ikke rigtige planter - dem har jeg erkendt, jeg ikke kan passe. Men i stedet kunne det være i form af plakater med de grønne planter som motiv.

Jeg synes, sukkulentplakaterne fra Koustrup & Co er rigtigt fine.
Det er tegninger illustreret af Kirsten Tind. Der er noget roligt og anderledes ved, at planterne er tegnede og ikke et foto. Det vil give lidt kontrast til de rigtige planter i hjemmet.

Sukkulent Krans Plakat Koustrup

 

Der er to forskellige plakater med sukkulenter - en med en sammenplantning af forskellige af de grønne planter i en krukke og en med en krans af sukkulenter.
Det er let at kende planterne fra hinanden, og der er et væld af forskellige planter i nuancer af grøn og grå med toner af gul og lyserød.

Det ser rigtig fint ud af hænge de to plakater sammen, og skal der være lidt afveksling mellem de grønne planter, er der også en plakat med en krans af juleroser, som er lidt mere farverig.

Blomsterkranse Plakater Koustrup

Plakaterne med sukkulenter har A3 størrelse og koster 70,- stykket.