DIY Fredag: Slushice af frossen frugt

Det bliver bare ved med at være varmt.
Personligt er jeg en af de mærkelige mennesker, som synes, det har været den bedste sommer i mange, mange år, og jeg har ikke brug for, at det bliver skyet og koldt. Jeg har virkelig trængt til solskin.

Jeg drikke utrolig meget hjemmelavet iste og vand med smag, for at holde væskebalancen i orden, og nu har jeg fundet endnu en anden ting, som jeg vil prøve til at slukke tørsten og holde mig kølig i varmen.

Nemlig vindrue-slushice.

Du skal bare fryse nogle kernefri vindruer og blende dem sammen med nogle isterninger.

Det lyder simpelthen så lækkert i den her varme.

Vindruer

Du kan også bare spise de frosne vindruer, det vil også køle dig ned, og så er det meget sundere end is.
De er også gode som isterninger, der ikke vil fortynde drikken, når de smelter.

Frosne stykker melon er også rigtig godt, og de kan også blendes til slushice.

Melon

Det gælder faktisk for det meste frugt, at det, når det er frossen, kan blendes sammen med isterninger og blive til frugtslushice.

Blendede Baer

Billeder kommer fra Pexels.com