Plakat Tirsdag: Rorschach Emotions

Det er ikke nyt, at jeg kan lide plakater med motiver, som ligner Rorschach tests.
Der har både været et blogindlæg tilbage i marts 2012 med Rorschach sommerfugle, og igen i 2014 nævnte jeg plakater, som minder om Rorschach testen i et blogindlæg om plakater med farveklatter.

Så selvfølgelig blev jeg ret vild med Incados Rorschach plakater, da jeg så dem på Formland messen.
Jeg var ret sikker på, at jeg ikke havde set dem på deres hjemmeside, for så havde jeg sikkert købt dem hjem til shoppen.

Rorschach Emotions Plakat Turkis

Serien hedder Rorschach Emotions og består af 12 forskellige plakater med "farveklatter". Nogle er holdt i sorte og grå nuancer, men der er også plakater med farverige pletter.
Plakaterne er lavet, så de passer sammen i par i samme farvenuancer; dog er der to plakater, som ikke er et par.
Der er to brune, pink/lilla, grønne, blå samt hvide på sort baggrund + en rød/orange og en med sort motiv. Baggrunden er lysegrå bag de farvede pletter.

Det gode ved Rorschach motiver er, at man altid kan finde noget nyt i dem. De sætter gang i fantasien, men nogle af dem har et ret oplagt motiv, eks. er den røde tydeligvis et hjerte, og der er både en grøn og en blå sommerfugl (disse to vil også være et fint par).

Rorschach Emotions Plakat Roed

Plakaterne kommer i to størrelser 30x40 og 60x80 og kommer indrammede.

Da jeg ikke har set plakaterne andre steder end på Incados stand på Formland, ved jeg ikke, hvor plakaterne med Rorschach Emotions kan købes. Så vil du rigtig gerne have fingrene i disse plakater, kan du jo kontakte Incado for en forhandlerliste.

Rorschach Emotions Plakater Sort Hvid