Plakat Tirsdag: Kreative tekstplakater fra Smilia

I shoppen har jeg længe solgt de sjove Definitions plakater fra Men's Lounge med små sætninger om en bestemt ting eks. Burger, Gin eller Nutella.
Men Men's Lounge laver jo plakater rettet mod mænd (som kvinder også vil kunne lide), så de har ikke definitioner på kreative "pige-ting".

Og nu er jeg jo sådan en krea-pige (hvis du skulle være i tvivl, kan du jo kigge forbi DIY Fredag på bloggen), så jeg synes, at humoristiske definitioner på gør-det-selv-sysler vil passe fint til mig.

Så derfor er plakaterne med udtryk om krea-aktiviteter fra Smilia lige noget for mig.

 

Smilia Sy Plakat

 

Til mig passer strikke, hækle og sy, men også bøger og te er også nogle, der vil være gode til mig.

 

Smilia Boger Tekst Plakat

 

Smilia har selvfølgelig også andre definitioner, også nogle som går igen fra Men's Lounge, så der burde være noget for de fleste.
Der er endda også flere forskellige udgaver til nogle af tingene, så mange ting er der at sige om kreative aktiviteter.

Teksten på plakaterne fra Smilia er på dansk.
Og de har rigtigt mange fin og sjove udtryk, så det er værd at bruge lidt tid på at læse dem alle.

Nogle af udtrykkene går igen på de forskellige plakater, hvor der bare er en lille ændring eks. Lykken er hjemme- - hæklet, syet eller strikket. Også "Så mange projekter, så lidt tid" går igen. Så man skal nok ikke hænge for mange af disse plakater op ved siden af hinanden. Eller man kan skabe lidt mere variation ved at vælge at blande de to versioner.

 

Smilia Strik Plakat

 

Min drøm er engang at få så meget plads, at jeg kan få mig et værelse kun til krea, hvor et par af disse plakater kunne være perfekte til at pynte på væggen.

Tekstplakaterne fra Smilia fås i A4 størrelse til 99,- og A3 størrelse til 199,-, og de kan købes i webshoppen her.