Plakat Tirsdag: Gin

I starten af 00'erne gik jeg på højskole. Det var Holbæk Kunsthøjskolen, hvor vi ikke brugte tid på at synge fra Højskolesangbogen. Istedet vi var kreative med maleri, installationer, smykker, keramik, digte, serigrafi og en masse mere, og så holdt vi ret mange temafester (jeg husker tilbage på 80'er-fest, Gansterfest og en Bryllupsfest, hvor jeg var bruden).
Det var her, jeg lærte at drikke gin, og det er blevet et kærlighedsforhold, som ikke har mistet blusset siden.

Jeg er simpelthen så glad for, at gin er blevet hipt, og jeg glæder mig helt vildt til næste måned, hvor jeg skal til gin-smagning.

Det er måske også derfor, jeg i mit sortiment på shoppen har to forskellige Gin plakater.
Den ene er en A4 Definitions Gin plakat fra Men's Lounge med udtryk på engelsk såsom "I tried to say no to gin, but it's 40% stronger than me". Den anden er med sjove gin-udtryk på dansk bl.a. "Jeg får ikke tømmermænd - jeg får Ginfluenza" . Denne er fra Smilia og findes i både A4 og A3 størrelse.

Der findes selvfølgelig en masse andre plakater med den populære spiritus.
Her kan du se fem forskellige gin plakater.

Let the Good Times Be Gin fra Creact
Jeg er lidt en sucker for puns (en af de mange grunde til, jeg holder så meget af Roller Derby), så Creacts ginplakat er lige noget for mig.
Jeg kan godt lide, at det ikke bare er en fin font, men at teksten står på en flaske, giver plakaten en ekstra dimention.
Plakaten har størrelsen 50x70 cm og kan bestilles ved at kontakte Creact.

Good Times Be Gin Plakat Creact

 

Ginned fra Posterboy
"Forgive me father for I have ginned" er teksten på denne humoristiske plakat fra Posterboy. Endnu et helt fantastisk gin-pun.
Teksten står i en firkantet taleboble i en lys turkisgrøn farve, og boblen fører ned til en lille grå plet. Little Grey Dot er en kollektion af plakater fra Posterboy med velkendte og sjove udsagn.
Ginned plakaten kan købe i Posterboys webshop, og den findes i fem forskellige størrelser fra A5 til 70x100 cm og prisen begynder ved 99,- (dog er A3 for tiden på tilbud til 89,-)

Ginned Posterboy Ginplakat

 

When life hands you lemons fra Kispus
Denne ginplakat fra Kispus har en tegning af en citron med teksten "When life hands you lemons make a gin and tonic" hen over citronen. Teksten er i hvid, og citronen er i en valgfri farve, der er 32 at vælge mellem - jeg kan bedst lide den citron-gule.
Du kan få denne gin and tonic plakat i størrelserne A4, A3 og 50x70 til hhv. 149,95, 199,95 og 299,95 i Kispus webshoppen.

Lemons Gin Tonic Plakat Kispus

 

To Gin fra artboxONE
Jeg giver denne plakat fra artboxONE fuldstændig ret. For er To gin or not to gin? ikke et tosset spørgsmål, for selvfølgelig er svaret To gin!
Det er en ret sjov omkrivning af det velkendte citat fra Hamlet... gad vide om han også drak gin? Der findes ihvertfald et Shakespeare destilleri, som laver gin.
Du kan få det sjove print med teksten og den lille citronskive på et væld af underlag lige fra den klassiske plakat til print på træ, indrammet, på lærred eller måske som en sweatshirt.
Du kan købe dem alle sammen og flere til i artboxONE webshoppen til priser fra 45,-
De har også mange andre ginplakater i deres sortiment.

To Gin Plakat Artboxone

 

Don't Cry Over Spilt Milk fra Coconutgrass
Engelske Coconutgrass har lavet en sjov plakat med teksten Do't cry over spilt milk it could have been gin.
Er du ikke, som jeg, helt vild med gin, kan du sagtens lave gin om til noget andet eks. champagne, rosé eller white russian.
Don't cry gin plakaten findes i A5, A4 og A3 størrelse til hhv. £6, £10 og £13, og de kan alle bestilles i Coconutgrass webshoppen.

Dont Cry Gin Plakat Coconutgrass