Plakat Tirsdag: Forever feminist plakat

De sidste år er feminisme blevet populært, og det kan jeg da kun støtte op om. Jeg er hende, der tilbage i gymnasietiden skrev opgave om Suzanne Brøgger, Drude Dallerup og rødstrømpebevægelsen, så feminisme og kvindefrigørelse er ikke noget nyt for mig.

Hvis du gerne vil vise en feministisk holdning i indretningen, kan det bl.a. gøres med Forever plakaten fra Posure.

Det, jeg rigtig godt kan lide, ved denne feministiske plakat er, at den ikke er lyserød eller tøset.
Den viser et foto af en kvinde med en hjelm på hovedet og en tshirt med teksten "Féministe pour toujours" - hvilket betyder feminist for evig, deraf plakatens navn Forever.
Hun kigger til siden, og jeg synes, hun ser temmelig bad ass ud.
Fotoet er i sort/hvid og taget i frø-perspektiv, så kvinden ses lidt nedefra.

Det er sådan en plakat, jeg ville have elsket at have hængende, da jeg var yngre - jeg ville have drømt om at være hende på plakaten. Og jeg kunne faktisk ret godt tænke mig hendes tshirt til mig selv.

Forever plakaten findes i tre størrelser - 30x40 til 179,- 50x70 til 299,- og 70x100 til 449,- og den kan købes hos Posure.

Forever Feministe Pour Toujours Plakat