Pigeon Toe Ceramics - Liseborg.dk

Jeg har en svaghed for ting med blød former og runde kanter, så derfor er Pigeon Toe Ceramics lige noget for mig. Det er et design studio i Portland, Oregon, som forsøger at lave produkter som er tidløse med den specielle æstertik som forbindes med det nordvestlige USA. De siger selv at deres design er: "naturally imperfect, casually irreverent and playfully charming."
Alt er håndlavet og der er lagt tid og kærlighed i hvert eneste objekt fra Pigeon Toe Ceramics.
De fleste af produkterne er i hvid keramik, hvor dekorationen består i selve formen, overfladen, farver på indersiden eller påsatte detaljer i bl.a. træ og tovværk.
Om man mest er til brugskunst i form af vaser, lamper og lyserstager, eller om man mere er til ting til køkkenet såsom kopper, skåle og salt&peber sæt eller måske vil man bare gerne have noget dekorativt som magneter eller et vindspil kan det alt sammen findes hos Pigeon Toe Ceramics.
Det er svært at fremhæve en enkelt ting som er pænere end andet, for det hele er bare så utrolig smukt. Så jeg vil anbefale at man smutter forbi deres hjemmeside hvor der også en webshop hvor man kan bestille deres lækre produkter.